Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siyaset tatile girmeyecek

Yurttaşlarımız önümüzdeki hafta sonundan

Yurttaşlarımız önümüzdeki hafta sonundan itibaren 10 günlük uzun bayram tatiline hazırlanmaya başlayacak.

Memurlar başta olmak üzere şimdiden herkes bu on günlük uzun süreyi nasıl değerlendiririm planlamasında.

Memurlar, işçiler bu planlamayı yaparken, siyasetin önemli aktörleri ise bu sürenin ardından başlayacak maratona hazırlanıyorlar. AK Partililer, TBMM Grup Başkan Vekili Bülent Turan ve Milletvekili Ayhan Gider başta olmak üzere karış karış seçmenlerle buluşup, dert dinleyip Meclis açılışına hazırlık yaparken; bir taraftan da parti içi seçimleri tamamlamayı planlıyorlar. AK Parti’de yapılan parti içi seçimler adayların teke düşürülmesi ve genel merkez işareti ile gerçekleşmesinden dolayı çok geniş yankılar uyandırmıyor.

CHP’de ise parti içi seçimden önce özellikle Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan başta olmak üzere yöre Belediye Başkanları yarımadada yapılacak olan Adalet Kurultayı için yapılan hazırlıklar göze çarpıyor. Kurultayın yapılacağı alanın hazırlanması için baş aktör olarak Sarıyer Belediyesi olarak gözükürken, Çanakkale Belediyesi de eksiklerin giderilmesi için gerekli lojistik desteği veriyor. CHP İl Yönetiminin de bu kurultayın yanı sıra Merkez İlçe Başkanlığı seçimi için hummalı bir çalışmaya girdiği gözleniyor.

Parti içi seçimleri her zaman hareketli ve heyecanlı geçiren CHP Çanakkale örgütü, bu günlerde delege seçimlerine hazırlanıyor. İki ayrı gurup olarak gidilecek olan seçimler öncesi Belediye Grubu, Serdar Soydan Grubu ile birlikte hareket ederek Ali Uyanık’ın seçilmesi için çalışıyor. Karşı grup olarak bilinen İl Yönetimi ve paydaşları ise henüz bir isim ortaya atmadan seçimlere hazırlanıyor. CHP tabanı Merkez İlçe Başkanı Celal Karakaş’ın yeniden aday olup olmayacağını merakla bekliyor. Öyle gözüküyor ki CHP tabanı bu seçimlerde Merkez İlçe’yi bir sağlıkçıya teslim edecek. Bakalım seçilen sağlıkçı CHP’yi komadan çıkartıp iktidara taşıyabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech