Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Billboardlar sil baştan

Geçtiğimiz hafta düzenlenen 54.

Geçtiğimiz hafta düzenlenen 54. Uluslararası Troia Festivali için süslenen billboardlar, festivalin bitmesinin ardından temizleniyor. Festival içeriğinin yerini ise ÇABİS afişleri alıyor.

Geçtiğimiz hafta başlayan 54. Uluslararası Troia Festivali için günler öncesinden, şehirdeki otobüs durakları ve billboardlar etkinlik programları ve konserlerin afişleriyle süslenmişti. 13 Ağustos’ta festivalin sona ermesinin ardından kentteki billboardlardan ve otobüs duraklarındaki reklam alanlarından festival içerikli afişler kaldırılmaya başlandı.

Bu kapsamda ÇOMÜ Eğitim Fakültesi önündeki billboardlarda, Çanakkale Belediyesi ekiplerince yapılan çalışmayla 54. Uluslararası Troia Festivalinin afişlerinin yerine ÇABİS afişleri asılmaya başlandı. Kentlileri bisiklet kullanımına teşvik etmek ve trafik sorununa çözüm üretmek amacıyla Çanakkale Belediyesi Akıllı Bisiklet Kiralama Sistemi ve Bisiklet Kullanımını Teşvik Projesi kapsamında yapılması planlanan şu anki kapasiteye ek olarak 6 İstasyon, 40 park yeri ve 30 bisiklet projesinin afişleri billboardlardaki yerini aldı.

Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech