Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dardanel Spor’ da Başkan Değişmedi

Çanakkale Dardanel Spor Kulübü

Çanakkale Dardanel Spor Kulübü Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Kulüpte yeni dönem için Yönetim Kurulu Başkanı değişmeyerek Mehmet Önen yine Başkanlığa seçildi.

Bu yıl isminin Dardanel Spor Faaliyetleri A. Ş. ‘den, Çanakkale Dardanel Spor Kulübü olarak değiştiği Çanakkale’nin profesyonel futbol takımının Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.  Olağan Genel Kurul geçtiğimiz hafta içi Çanakkale Dardanel Spor Kulübü Tesislerinde saat 12.00’da yapıldı. Genel Kurula Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Önen ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Öncelikle Olağan Genel Kurul gündeminde yer alan Divan Kurulu seçimi yapılarak onaylandı. Ardından Genel Kurul Toplantı Tutanağı imza yetkisinin Divan Başkanlığına verilmesi oylanarak onaylandı. Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve onaylanmasından sonra 2016 yılı Bilanço ve Gelir Tablosu okunarak onaylandı. Yönetim Kurulunun ibra edilmesinin ardından yeni Yönetim Kurulu seçildi. Seçim sonrası Yeni Yönetim Kurulu; Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Önen, Başkan Yardımcısı Engin Yalçın, Asbaşkan Hayrettin Çetinkaya, Asbaşkan Muzaffer Kerem Ersoy, Üyeler Orçun Oktay, Cengizhan Örs, Yücel Erdemir, Halit Selim Giray, Nuri Ekrem Dolun, Vedat Sezer, Ahmet Tehci ve Adnan Erdoğan şeklinde oluştu.

Yeni adıyla Çanakkale Dardanel Spor Kulübü Başkanlığına yine Mehmet Önen seçildi. Başkan Önen seçim sonrası yeni sezon beklentilerinden ve hedeflerinden bahsetti konuşmada şunları dile getirdi: “Geçen dönem zorlu bir sezon geçirdik. Teknik ekipte bazı değişiklikler yapıldı. Ancak yapılan bu değişikliklerden ve bu zorlu süreçlerden doğru öğrenimler kazandığımızı düşünüyorum. Öncelikle teknik direktör değiştirmemeyi ve aynı teknik adamla devam etmenin Çanakkale Dardanel açısından faydası olacağını gördük. Bu sezon itibari ile 4 adet transfer yaptık. Bir sol bek transfer edildi. 2. Lig’den bir stoper transferi yaptık. Bir tane orta saha oyuncusu, bir tane de kaleci transfer edildi.”

“Çanakkale Halkını Maçlarda Görmek İstiyoruz”

“Ben bu sezonun Çanakkale Dardanel için iyi bir sezon olacağına inanıyorum. Hem takım çok heyecanlı, hem Yönetim Kurulumuz çok dinamik. Ancak Çanakkale halkını da destek vermeleri için maçlarımızda görmek istiyoruz. Bu kulüp Çanakkale’nin kulübüdür. Dardanel’de Çanakkale’nin bir markası. Tüm Çanakkale halkının bu takıma sahip çıkmasını, destek olmasını istiyorum. Çanakkale halkının maçlarımıza gelmemesi, destek vermemesi bizi üzüyor. Ancak şundan emin olabilirler. Bu sezon seyircimiz çok yetenekli, mücadele eden ve şampiyonluğa oynayan net bir takım izleyecek.”

Başkan’dan Alt Yapı Müjdesi

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Önen Genel Kurulda bir de müjde vererek 2015 yılında kapanan Çanakkale Dardanel Spor Alt Yapı takımının bu yıl tekrar açılacağını belirtti. Geçen sezon kadrolarında bulunan Ufukcan Engin’i Hollanda 2. Lig takımlarından Fortuna Sittard takımına transfer ettiklerini belirten Başkan Önen; “Bu yıl alt yapımızı kuruyoruz. Bu takım daha önceki senelerde Türk futboluna nasıl büyük futbolcular kazandırdıysa bu misyonuna kaldığı yerden devam edecek. Ayrıca bu yıl ki A takım kadrosunda 99 ve 2001 doğumlu genç oyunculara da şans vereceğiz” dedi. Başkan Önen’in konuşmasının ardından Yönetim Kurulu Üyelerinin sıra ile gelecek sezona ait görüş ve düşüncelerini paylaşması ile Olağan Genel Kurul sona erdi.

Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech