Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Ticari Araç Fevzipaşa’da Kül Oldu

Büyük Cami Sokak’ta ticari bir araç, elektrik panosunun yerinden çıkması nedeniyle yandı.

Fevzipaşa Mahallesi Büyük Cami Sokakta dün saat 15.20’de 34 US 2047 plakalı hafif ticari bir araç elektrik panosunun yerinden çıkması nedeniyle alev aldı. Aracın alev alması sonucu sürücü H. P. en yakında bulunan bir otoparka girerek yardım istedi. Otoparkta bulunan 12 adet araç yanma tehlikesine karşı otopark görevlileri tarafından hızla oradan uzaklaştırıldı. O esnada bir yandan da yanan araca yangın tüpleriyle müdahale edildi. Sürücü H. P. aracın kaputunu açmaya çalışırken sol kolunun yanmasıyla yaralandı. İtfaiyeye haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekibi söndürülmüş araca soğutma çalışması gerçekleştirdi.

Araç sahibi N.Ö.’nün babası K. Ö. gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Saat 15.10 sıralarında Feribot ile Çanakkale Limanına indik. 10 dakika sonrasında elektrik panosunun yerinden çıkması nedeniyle aracımız alev aldı. Aracı söndürmemize yardımcı olmaları için hemen buradaki otoparka girdik. Otopark görevlilerinin ve çevredeki vatandaşların hızla yardım etmesiyle aracı söndürdük.”

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta soğutma işlemini gerçekleştirdikten sonra polis ve itfaiye olay yeri raporunu tuttu. Yanarak büyük çapta hasar oluşan araç ise çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Engin Ören

 

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech