Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Babacanoğlu’ndan Adalet Kurultayı’na Tepki

AK Parti Merkez İlçe

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu, 26-30 Ağustos 2017 tarihlerinde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yapılması planlanan Adalet Kurultayı’nın Çanakkale’de yapılmasına tepki gösterdi.

CHP’nin yapmayı planladığı Adalet Kurultayı’nın Atatürk’ün kemiklerini sızlatacağını belirten AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Milli Mücadelenin zaferle taçlandırıldığı 30 Ağustos Tarihinde milli olmayan unsurlarla kol kola giren  CHP’nin Çanakkale’de Adalet Kurultayı yapacak olması Milli Mücadele Kahramanlarının ve Atatürk’ün kemiklerini sızlatacaktır.

Devleti ele geçirip dış güçlere pazarlamaya çalışan FETÖ, PKK, DEAŞ’a karşı yürütülen operasyonları yargılama ve tutuklamaları bir türlü kabul edemeyen CHP uzun Adalet yürüyüşünden sonra yaptığı açıklamada ‘Ohal kalksın’, ‘kontrollü darbe bitsin’, ‘gazeteciler serbest bırakılsın’ ‘Anayasa Referandumu yok sayılsın’ gibi  önerilerde bulunmuş ve Adalet yürüyüşünün amacını ortaya koymuştur. Bununla da yetinmeyerek Devletimizi uluslararası mahkemelere şikayet etmiştir. Şimdi de Adalet Kurultayı’yla bu düşüncelerini Milli Mücadelenin destanının yazıldığı bu topraklarda tekrar etmek istemektedir. Bu sözler, bu topraklarda söylenecek sözler değildir. CHP, bu ülkede kötü bir kiracı gibi oturmamalıdır. Bu toprakları işgale gelen insanlara devleti şikayet etmekten vazgeçmelidir.

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı olarak delege seçimlerini açtığımız mahalle bürolarımızda yapmak suretiyle tamamladık. Şimdi Genel Merkezin vereceği Kongre tarihinde İlçe Kongremiz yapılacaktır. Delege seçimlerini ilk defa Mahalle Bürolarında yapmış olmamıza basın ve mesaj yoluyla duyurmuş olmamıza rağmen katılımın beklediğimiz düzeyde olmadığını, bunun sebebinin de alternatif delege  listesinin olmamasından kaynaklandığını düşünmekteyiz. Önümüzdeki günlerde yapılacak İlçe Kongremizde AK Parti’de siyaset yapmak isteyen herkese kapılarımız sonuna kadar açıktır.”

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech