Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hemen her gün boru patlağı

İsmetpaşa Mahallesi Şevket Bey

İsmetpaşa Mahallesi Şevket Bey Sokak’ta meydana gelen temiz su patlağı, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışma ile onarıldı.

Yaz aylarının gelmesiyle kış aylarına göre şehirde meydana gelen temiz ve pis su borularındaki patlama oranı arttı. Kenttin farklı noktalarında hemen her gün görmeye alıştığımız su patlağı onarımları devam ediyor.

Bunlara ek olarak Şevket Bey Sokak’ta dün sabah saatlerinde sokak ortasında bir aboneye ait temiz su borusunda patlak meydana geldi. Abone tarafından Çanakkale Belediyesine su patlağı için ihbar yapılmasının ardından adrese giden Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri önce etrafta güvenlik önlemleri aldılar. Tek aracın geçebileceği genişlikte olan sokak araç trafiğine kapatıldı. Sonrasında öncelikle patlağın tam yeri tespit edildi. Çanakkale Belediyesine ait bir kepçe ile patlak olan bölge yaklaşık 2 metre derine kadar kazıldı. Burada su borusuna ulaşan ekipler borunun patlak olan bölgesini yenisi ile değiştirerek kepçe ile kazılan yeri kapattılar. Onarım işlemi yaklaşık olarak 2 saat sürdü.

Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech