Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Maganda Zihniyet, Çağdaşlıkta Boğulacaktır”

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e geçtiğimiz gün yapılan çirkin saldırıya Çanakkaleli siyasilerden de tepki yağdı. Yazılı bir açıklama yaparak saldırıyı kınayan Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, “Maganda Zihniyet, Çağdaşlıkta Boğulacaktır” dedi.

 Başkan Mustafa Özacar yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Anadolu Üniversitesi’nin eski rektörü saygın bilim insanı, mucize şehir Eskişehir’in mimarı ve yaşayan efsanesi, yönettiği yeri çağdaş, huzurlu ve eşsiz bir hale dönüştüren Türkiye’nin gururu Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e yapılan saldırıyı esefle kınıyorum.

“ADALETİN OLMADIĞI YERDE MAFYA DÜZENİ OLUR”

Magandalığın, kanunsuzluğun, yasa tanımazlığın varacağı noktayı göstermesi bakımından yaşanan olay ibret vericidir. Biliyoruz ve inanıyoruz ki bu tarz ilkel kafalar Büyükerşen gibi saygın yöneticilerin ürettiği çağdaşlıkta boğulacaktır. Yine bu olay göstermiştir ki adalet vazgeçilmezdir. Adaletin olmadığı yerde, mafya düzeni hakim olur.

“NAMUSLULAR DA NAMUSSUZLAR KADAR CESUR OLMALIDIR”

Yaşanan bu menfur saldırı bir kişinin nazarında Eskişehir’e, namuslu yöneticilere ve bu ülkenin onurlu ve çalışkan insanlarına yapılan bir saldırıdır. İsmet İnönü’nün ifade ettiği gibi ‘Namuslular da en az namussuzlar kadar cesur olmalıdır.’ Bu bağlamda yaşadığımız şehrin zararına olan şeylere karşı müdahale etmek inanç ve kararlılığından bizler de geri dönmeyeceğiz. Bu duygularla Sayın Büyükerşen’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; menfur olayın faillerinin gereken cezayı almalarını temenni ediyorum”

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech