Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karadağ Verdi Veriştirdi

AK Parti Çanakkale İl

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı ve Teşkilatları 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla basın açıklaması gerçekleştirildi. AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, Çanakkale Belediye Başkanı ve CHP Çanakkale Milletvekillerini 15 Temmuz 2016 tarihi sonrası tutulan Demokrasi Nöbetlerine gelmemekle suçladı.

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Ak Parti Çanakkale İl Başkanlığı ve Teşkilatları İskele Meydanında basın açıklaması gerçekleştirdi. Basın toplantısına Ak Parti Çanakkale İl ve Merkez İlçe Teşkilatı, Ak Parti Çanakkale Gençlik Kolları ve Ak Parti Çanakkale Kadın Kolları’nın tam kadro katılım gösterdi. Basın toplantısında konuşma yapan Yeşim Karadağ, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve CHP Çanakkale Milletvekillerinin 15 Temmuz 2016 tarihinden sonraki 27 günlük süreçte bir kez bile Demokrasi Nöbetlerine katılmadığını belirtti.

“KILIÇDAROĞLU FETÖ’NÜN SÖZCÜSÜ HALİNE GELMİŞ”

Karadağ açıklamasında şunları kaydetti: “15 Temmuz gecesi FETÖ’cü örgüt ve onun Türk Silahlı Kuvvetlerindeki uzantıları tarafından haince bir darbe girişimi yapıldı. Hamdolsun devletimiz ve milletimiz büyük bir kahramanlık ve feraset içerisinde bu hainliğe, iç ve dış destekçilerine kararlıkla cevabını verdi. Memleketin 81 ilinde bütün hemşerilerimiz tek vücut olarak hainlere karşı canıyla, kanıyla mücadele etti. 15 Temmuz, milletimizin FETÖ’ye ve arkasındaki güçlere en büyük şamarı vurduğu gündür. Maalesef, aradan geçen bir yıla rağmen, hâlâ 15 Temmuz’un anlamını kavrayamamış olan gafiller olduğunu görüyoruz. Bu gafillerin başında da ana muhalefet partisinin tepesindeki FETÖ’nün adeta sözcüsü haline gelmiş olan Kılıçdaroğlu ve ekibi geliyor. Ankara’dan İstanbul’a kadar yürüyen bu kişi, derdinin ne olduğunu, Maltepe meydanında açık ve net ifşa etti. Olağanüstü hâl kalksın, hapishaneler boşaltılsın, mahkemeler dağıtılsın dedi.”

“BİZ NÖBET TUTARKEN NEREDEYDİNİZ?”

“Çanakkale’de de bu zihniyeti görüyoruz. Bulunduğumuz meydanın adının 250 şehidimiz, binlerce gazimiz için 15 Temmuz Demokrasi Meydanı olarak değiştirilmesini istedik ama olumsuz yanıt aldık. HDP barajı geçti diye pilav dağıtan, HDP’li Belediye Başkanına ‘kardeşim’ diyen ve imzaladığı kardeş kent protokolünü iptal etmeyenler, bizler tüm Çanakkale halkıyla birlikte, MHP’li yöneticiler ve kardeşlerimizle nöbet tutarken buraların önünden dahi geçmedi.  Ülgür Gökhan, Muharrem Erkek ve Bülent Öz’e sesleniyorum; “Açıklamalarında darbeye dur diyemeyen, Milletvekilliğinin hakkını veremeyen, hatta sonraki 27 günde meydanlara gelmeyen Milletvekillerinin, Belediye Başkanlarının bugün adalet diyerek yollara düşmesi tam bir trajikomik zihniyettir. CHP İl Başkanı 15 Temmuz sokağın hareketidir. 20 Temmuz ise Sarayın hareketidir diyor. Bizler 15 Temmuz gecesi hain, eli kanlı terör örgütüne karşı dik duruşumuzu sergilerken, bayrağımız için, vatanımız için, demokrasimiz için meydanlarda nöbet tutarken, neredeydiniz? 27 gün boyunca meydana inemeyenler 15 Temmuz’un sene-i devriyesinde hala hükümetimize göstermelik programlar ile vurmaya çalışıyorlar. Adalet adı altında teröristler için 450 kilometre yol yürüdünüz. Acaba onların Şehit ettiği vatandaşlarımız için 5 dakika ayırıp bir Fatiha okudunuz mu?”

Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech