Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

“Diriliş Ruhu Yolumuzu Aydınlatacak”

Memur-Sen Çanakkale Şubesi, 15 Temmuz Darbe Girişiminin yıl dönümünde Saat Kulesi önünde toplanarak 15 Temmuz Şehitleri’ni andı ve darbe girişimini protesto etti.

Memur- Sen Konfederasyonu Çanakkale Şubesi, 15 Temmuz’da Saat Kulesi önünde toplanarak 1 yıl önce gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişimini protesto edip, şehitleri yad etti. Saat Kulesi önünde toplanan Memur- Sen üyeleri önce tek tek 15 Temmuz Şehitleri’nin isimlerini okuyup, toplu bir şekilde burada diyerek andılar.

Anma sonrası bir konuşma yapan Çanakkale Memur-Sen Başkanı Suat Özen, “15 Temmuz Diriliş Ruhu, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir” diyerek, Fetullahçı terör örgütünün geçtiğimiz sene yönetime el koymak istemesine sert sözler ile tepki gösterdi. Başkan Özen, bu girişimi bir işgal girişimi olarak değerlendirdiklerini belirterek, milletimize karşı kendi ordumuzun kullanılmasının alçaklık olduğunu söyledi. Ardından işgal edilen kurumları tek tek sayan Özen, darbe girişimi sonucu 250 yurttaşın şehit, 2193 yurttaşında gazi edildiğini belirtti. Suat Özen, 15 Temmuz’un bizlere iki şeyi hatırlattığını söyledi; “Birincisi FETÖcülerin ihaneti, ikincisi ise milletimizin kahramanca direnişidir” dedi. İhaneti de, sadakati de unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını belirten Memur Sen Şube Başkanı Özen, gaflete uyuyan, ihanete uyanır dedi.

Başkanın konuşmaları sırasında Memur-Sen üyeleri FETÖ karşıtı ve şehitler lehine tezahüratta bulundu. Kalabalık, attıkları sloganların ardından olaysızca dağıldı.

Sabih Can Durmuş

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech