Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kardeş Kentten Dönen Gençlerden Başkana Ziyaret

Çanakkale Belediyesi tarafından finanse

Çanakkale Belediyesi tarafından finanse edilen öğrenci değişim programı kapsamında Çanakkale’nin kardeş kenti olan Almanya’nın Osnabrück kentine giden öğrenciler, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı makamında ziyaret etti.

Öğrenciler gerçekleştirdikleri gezi hakkında Başkan Gökhan’a bilgi verdi. Başkan Gökhan ise öğrencilere 3 boyutlu yazıcı hediye etti.

Öğrenci değişim programı kapsamında Çanakkale Belediye’sine başvurarak Almanya’nın Aşağı Saksonya eyaletinde bulunan Osnabrück kentine giden öğrenciler, gerçekleştirdikleri gezi hakkında Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı makamında ziyaret ederek gezileri bilgilendirmede bulunarak, izlenimlerini aktardılar. Çanakkale’nin kardeş kenti olan Osnabrück, Barış Kenti olarak biliniyor.  Öğrencileri dikkatle dinleyen Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise gençlere tavsiyelerde bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Gökhan; “Siz gençler gidip gördünüz, onların teknolojileri çok ileride. Sizler bu teknolojik gelişmeleri mutlaka çok yakından takip etmelisiniz. Yakından takip edip teknolojileri öğrenmezseniz çağın gerisinde kalırsınız. Bizim eğitim sistemimizde teknolojiye gerektiği kadar önem verilmiyor. Önümüzdeki yıl belediye olarak liselere 3 boyutlu yazıcılar hediye edeceğiz. Öğrencilerimizin ve gençlerimizin bu teknolojileri öğrenmesi gerekiyor. Bir de sizler mutlaka İngilizceyi öğrenmelisiniz. Yoksa gittiğiniz yerlerde çok zorluk çekersiniz” dedi.

Atakan Alkış

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech