Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Miniklerin Futbolu Göz Doldurdu

Amatör Futbol U12 A

Amatör Futbol U12 A ve B Grupları ile U11’de Ramazan Bayramı sonrası başlayan maçlarda miniklerin performansları büyüklere taş çıkardı.

Çanakkale’de Ramazan Bayramı için ara verilen Amatör Futbol Minikler Şenliği U12 A ve Grupları ile U11 maçları tatil sonrası kaldığı yerden devam ediyor. Hava sıcaklıklarının yüksek olmasından dolayı normalden daha geç saatlerde başlayan maçlarda oynanan futbol ve alınan skorlar büyüklere taş çıkarır nitelikteydi. 1 Temmuz saat 19.00’da başlayan U12 A Grubu maçında Yeni Eceabatspor ile Hastanebayırıspor arasındaki mücadeleyi Hastanebayırıspor 7-0’lık skorla kazanırken aynı gün saat 20.00’da başlayan diğer mücadelede Ç. Barbarosspor, Ezinespor’a 2-1 mağlup oldu. U12 A grubunda Pazar gün başlayan maçlarda Onurspor, Bozcaadaspor’u 5-1, Çanakkalespor FK, Arslancaspor’u 8-1, Çanakkale Genç 1915 Spor ise Kepezspor’u 6-4’lük sonuçlarla geçti. U12 B Grubu maçlarında Ç. Umurbeyspor, Biga Kavaklık Gençlikspor’u 2-0, Çiçekliderespor, Sinanspor 17’yi 6-1, Balıklıçeşmespor, Gümüşçaysporu 2-1, Bigaspor, Ecespor’u 7-0’lık skorla geçerken Gelibolu 26 Kasım Spor ile Lapsekispor yenişemeyerek 0-0 berabere kaldı.

Haftanın en farklı skoru U11 maçlarında

Minikler Şenliği U11 Ligi A Grubu maçlarında ise Ayvacık Belediyespor, Ç. Barbarosspor’a 3-1 yenilirken haftanın en farklı skorunun alındığı maçta Hastanebayırıspor, Onurspor’u 9-0 mağlup etti. Kepezspor, Çanakkale 18 Mart 1915 Spor maçında ise Kepezspor 3-0 hükmen mağlup sayıldı.

Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech