Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“FETÖ’nün hep karşısında durdum”

Çanakkale Turistik Otelciler Derneği

Çanakkale Turistik Otelciler Derneği Başkanı Kemal Pazarbaşı, hakkında yer alan iddialara yönelik olarak yazılı  bir basın açıklaması yaptı.

Bir gazetede şahsı ve başkanı olduğu ÇATOD derneği adına aslı olmayan bir haber yapıldığını belirten ÇATOD Başkanı Kemal Pazarbaşı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Şahsımın da içinde bulunduğu turizmciler ve Boğaz turlarını icra eden DENTUR yetkilileri GESTAŞ tarafından davet edilmiş olup, Boğaz turlarının nasıl verimli çalışacağına dair sektör temsilcileri ile GESTAŞ genel müdürlüğü makamında toplantı düzenlenmiştir.

Toplantıda Çanakkale Seyahat Acentaları temsilcileri de yer almıştır. 1618 sayılı Seyahat Acentaları kanunu gereğince ve Çanakkale Seyahat Acentalarının Boğaz Turu satışlarında daha aktif rol oynaması, bu ürünün Çanakkale turizmine daha etkin kazandırılması için önerilerde bulunulmuştur. Hatırlanacağı üzere geçen yıl bu turlar Çanakkale Seyahat Acentaları dikkate alınmayarak gerçekleştirilmiş ve verim alınamamıştır. Biz de Çanakkaleli seyahat acente temsilcileri ile birlikte Çanakkale Boğaz Turu satışlarında ve tanıtımında tüm Çanakkale Acentalarının aktif rol oynamasını, piyasaya sürülen ürünlerde Çanakkale Boğaz Turunun olması için Acentaların yoğun gayret göstermesini hatta günü birlik Gelibolu Turlarına Boğaz turunun da dahil edilerek tur süresi ve niteliğini arttırılmasını talep ettik. Bu çerçevede çabaları ile Çanakkale Seyahat Acentalarının dünyadaki benzer binlerce örnekte olduğu gibi satışlardan pay alarak ürününün satılmasında motive edilmesini önerdik.

Gazete tarafından yalan beyanda belirtildiği gibi ne şahsımın ne de ÇATOD’un satış ile ilgili hiçbir ilgisi olmadığını beyan eder,  bu tür hedef saptırıcı iftiraları kınıyorum. İlgili gazetenin editörünün not olarak devam ettiği haberde; FETÖ ve yandaş tüm unsurlara karşı hayatım boyunca karşısında durdum. İlgili kurum ile ilgili iddialarını mahkeme ve gerekli mercilere  yapmasını tavsiye ederim.”

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech