Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Sıcağa karşı da yarıştılar

Ralli Troia kapsamında Çanakkale’de yapılan Balkan Ralli Şampiyonasının Seyirci Özel Etabı öncesi Neo Motor Spor takımından Pilot Yağız Avcı ve Pilotluğunu Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral’ın yaptığı Mitsubishi marka aracın, Co Pilotu Burak Koçoğlu gazetemize açıklamalarda bulundu.

Sponsorluğunu Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasının yaptığı Avrupa Ralli Şampiyonasına, Türkiye Ralli Şampiyonasına ve Balkan Ralli Şampiyonasına puan veren Ralli Troia hafta sonu Çanakkaleli motor sporları severlerin nefeslerini kesen mücadelelere sahne oldu. Yarışın Kordonda yapılan açılış töreninden sonra ikinci günde seyirci özel etapları öncesi takımlarda yer alan pilot ve Co Pilotlar gazetemize açıklamalarda bulundu.

“Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz”

Neo Motor Spor takımından Pilot Yağız Avcı gazetemize verdiği röportajda şunları söyledi; “2017 Çanakkale Troia Ralli’deyiz. Hem Balkan Kupasının yarışı hem de Türkiye Ralli Şampiyonasının yarışı. Neo Motor Spor takımı ile Peugeot Türkiye ve Redbull sponsorluğunda yarışıyoruz. Şu an için ilk sırada yer alıyoruz. Havaların çok sıcak olması zor olan yarış koşullarını daha zor bir hale getiriyor. Bizi en çok zorlayan sıcaklıklar diyebilirim. Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”

“Hedefimiz podyumda varış görmek”

Pilotluğunu Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral’ın yaptığı Mitsubishi marka aracın, Co Pilotluğunu yapan Burak Koçoğlu ise gazetemize Ralli Troia ile ilgili şu açıklamalarda bulundu; “2017 Ralli Troia için buradayız. Öncelikle muhteşem bir organizasyon. Etaplar muhteşem ama maalesef aşırı derecede bir sıcak var. Etaplardan ziyade sıcakla mücadele ediyoruz desek yeridir. Gerçekten Çok zorlanıyoruz. Bu yarış Türkiye Ralli Şampiyonasının yanı sıra Avrupa Ralli Şampiyonasına ve Balkan Ralli Şampiyonasına da puan veriyor. Bu açıdan bizim için ayrı bir önemi var. Çünkü burada alacağımız puanlar çok önemli. Bundan bir Önceki yarışta Bulgaristan’daydık. Oradaki yarışın ikinci ayağı Türkiye’de koşuluyor. Bulgar, Gürcü ve Rumen rakiplerimiz var. Şu an için ilk 3 içerisinde yer alıyoruz. Hedefimiz podyumda varış görmek.”

Engin Ören

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech