Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ticaret Borsasından İnceleme Ziyareti

Çanakkale Ticaret Borsası Heyeti

Çanakkale Ticaret Borsası Heyeti Çanakkale Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sosyal Bilimler Lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Başkan Yardımcısı Salamon Halyo; ‘Çanakkale Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sosyal Bilimler Lisesi’ ilimiz için önemli bir kazanımdır’ dedi.

Çanakkale Ticaret Borsası haber bültenine göre; Borsa Başkan Yardımcısı Salamon Halyo, Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal ve Genel Sekreter Sevcan Elver’den oluşan Ticaret Borsası heyeti Çanakkale Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sosyal Bilimler Lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz sene temeli atılan Sosyal Bilimler Lisesi’ne ziyaret ile ilgili değerlendirmede bulunan Başkan yardımcısı Salamon Halyo; “Protokol kapsamında, Çanakkale Valiliği tarafından tahsis edilen arsa üzerinde 16 derslikli Sosyal Bilimler Lisesi binası ve parsel içerisindeki altyapı inşaatı TOBB tarafından yaptırılmış ve Okulun finansmanı Birliğimiz tarafından karşılanmaktadır. Ülkemiz iş dünyasının en önemli kurumu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin 81 ilde okul yapma hedeflerinin yeni bir halkasını oluşturacak olan  ‘Çanakkale Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sosyal Bilimler Lisesi’ ilimiz için önemli bir kazanımdır. Çanakkale Fen Lisesine komşu inşa edilen ve İnşaatı tamamlanan okulun ufak tefek eksikleri ve rötuşları kalmıştır. Umut ediyoruz ki önümüzdeki günlerde TOBB Başkanımız Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun teşrifleri ile okulumuzun resmi açılışını da Çanakkale ili Odaları ve Borsaları olarak hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech