Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Burçların Güzelik Sırları

Yüz şeklimiz, cilt rengimiz

Yüz şeklimiz, cilt rengimiz ve ruh halimizi belirleyen burçlarımız, güzellik konusunda da bize ipuçları veriyor.

İşte burçlara göre güzellik sırları…

 Koç: Güven ve cesaret burcu Koç’un kadınları bunu görünümlerinde de kullanırlar. Öte yandan Koç burçları bazen “koca birer bebek” olabilirler. Bu çocuksulukları sizi şaşırtabilir. Işıltılı görünümlerinin altında eğlenceli birer çocuk yana tüm Koç kadınlarında bunu görmeniz mümkün.

Boğa: Boğa’lar hayatta herşeyin en kalitelisini isterler. İyi birer gurmedir ve çoğu konuda iyi bir zevke sahip olduklarından “emindirler”. Söz konusu güzellik olunca yine en kusursuzu istemek onların işidir. Boğa burcu, klasik stili diğer tüm burçların sevmediği kadar severler.

İkizler: Mutlu İkizler burçları bunu ışıltılı görünümleri ve geniş gülümsemeleri ile yansıtmaya bayılırlar. Renkte risk almak sizin işiniz! Sarı, turuncu ve magenta gibi tonları makyajınızda kullanın.

Yengeç: Ay’ın gitgelleri gibi sıklıkla değişen ruh halleri nedeniyle Yengeç’ler görünümlerinde radikal değişimlere gitme konusunda cesurdurlar. Makyajlarında ışıltılardan hoşlanan Yengeç kadınları için metalik tonlarda makyajlar pek de risk değil.

Aslan:Aslanlar’ın imzası “beni farkedin” saçlarıdır. Ayrıca güzellikle ilgili herşeye tutku derecesinde bağlıdırlar. Aslan’lar diğer burçların almaya korktuğu riskleri deneyerek harika görünebilirler

Başak: Bir başak burcunu masum ve doğal yüzünden tespit edebilirsiniz. En iyi yanı da en kötü yanı da mükemmeliyetçi olmasıdır. Görünümünde bu yüzden oldukça titizdir.

 Terazi: Terazi’ler para ve denge burcudur. Güzel yüzleri ve etkileyici gülümsemeleriyle onları kolayca tanıyabilirsiniz. Terazi burçları, gül ya da yumuşak mavi tonlarında mükemmel görüneceklerdir.

Akrep: manyetik bir çekim etkisi olan ve gizemli Akrep burçları, kötü kız olarak ün yapmış olsalar da romantik ve klasik görünümlerden hoşlanırlar. Koyu renkte makyajlar ve ojelerinde koyu tonlar onları yansıtır. Aynı zamanda natural görünümleri de iyi taşıyacaklardır.

Yay: Başta size mesafeli gelse de, size açıldığı anda gözleriyle gülen ve sıcak Yay kadınını hemen fark edebilirsiniz. Onlar için morun tüm tonları, makyajda kutsal bir hazine gibidir. Makyajda moru bu kadar çok sevmelerinin dışında, az çoktur felsefesine inanırlar.

Oğlak: Güçlü çalışma etiği ve disipliniyle bilinen Oğlak kadınları iş hayatında oldukça başarılı olurlar. Bu tempoda bile bakımlı olmak ise onların işidir. Muhtemelen makyaj çantanız onlarca klasik ürünle dolu

Kova: Hümanist ve zeki Kova kadınları, pratik ve çabasız görünümlerden hoşlanırlar. Doğal akışına bırakılmış saçlar, makyajda nude tonlar ve turunçgiller familyasından bir parfüm tam onlara göre.

Balık: Hayalperest ve arkadaş canlısı Balık burçları, ruh hallerini görünümlerine birebir yansıtırlar. İyi bir günlerinde gerçekten bakımlı, kötü günlerinde ise bakımsız olacaklar ve bunu saklama gereği duymayacaklardır.

Derleyen: Dilek Akşen

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech