Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Ãœyelik
Ãœye GiriÅŸi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Asfalt Sezonu Açıldı

Çanakkale İl Özel İdaresi

Çanakkale İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüʼne bağlı ekipler, yaşanan ağır kış şartları nedeniyle yollarda meydana gelen sorunları çözmeye tüm hızıyla devam ediyor.

Özel İdare haber bültenine göre; asfalt kaplama çalışmaları ve yol bakım çalışmaları Çanakkale İl Özel İdaresi bünyesinde, tüm koldan Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülmeye başlanıldı.

Teknolojinin tüm imkanları kullanılarak yapılan yol çalışmaları, 2016-2017 kış sezonunun uzun sürmesi ve yoÄŸun kar yağışı nedeniyle yol üst yapısında bilhassa araç yollarında çukur ve altyapıda meydana gelen bozulmalar nedeniyle asfalt onarımı, yama ve tam kaplama yapılacak yollar tespit edilerek, hava sıcaklıklarının arttığı yaz döneminde yapılmak üzere yol programına alındı. 2017 Yılı Asfalt Sezonu açılışına katılan Çanakkale Ä°l Özel Ä°daresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, “Hedefimiz, yol problemlerini ortadan kaldırarak vatandaşımızın daha güvenli ve kaliteli yollarda ulaşım gerçekleÅŸtirmesini saÄŸlamaktır. 2017 Yılı Asfalt Sezonu Çanakkaleʼmize hayırlı uÄŸurlu olsun” dedi.

Bizler de Çanakkale İl Özel İdaresi olarak, Çanakkaleʼye ve halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech