Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

HEM ve ASO Yeni Sınıflarını Açtı

HEM ve ASO Yeni Sınıflarını Açtı

Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü Aile Eğitimi Sınıfı, Okul Öncesi Eğitimi Sınıfı ve Çocuk Spor Salonu, HEM ve ASO ek bina (İbni Sina SML) 5. katında açılışları yapılarak hizmete sunuldu.

Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü Aile Eğitimi Sınıfı, Okul Öncesi Eğitimi Sınıfı ve Çocuk Spor Salonu’nun yapılan açılışlarına Çanakkale Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Ali Sürücü, Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Fırat ile kurum ve aynı zamanda Arıburnu İlköğretim Müdürü Mehmet Çetin katıldı.
Çocukların gösterileriyle başlayan açılışta konuşma yapan HEM ve ASO Müdürü Yasemin Şenol; “0-18 yaş Aile Eğitimi Programları ülke genelinde, anne babaların anne babalık becerilerinin geliştirilmesi ve böylece aile işlerinin güçlendirilmesi yoluyla çocuğun ve ailenin var olan potansiyelinin kullanılmasını sağlamaktır. Aile eğitimleriyle anne baba eğitilerek çocuğun duygusal, zihinsel, fiziksel ve toplumsal olarak çok yönlü gelişimi hedeflenmektedir.” dedi. İkinci olarak kursiyer annelerden Seçil Gündüz, tüm sınıflar adına şu sözleri söyledi: “Ben programa katılmadan önce iyi bir anne olduğumu düşünüyordum. Program ilk etapta benim için evden uzaklaşma ve sosyalleşme adına bir adımdı. Eğitime başladığımız ilk günden itibaren doğru bildiğim yanlışlarımı fark ettim. Her şeyden önce ise çocukların yalnızca birer çocuk değil birey olduklarını öğrendik. Artık birlikte daha kaliteli vakit geçirebiliyoruz.”
Konuşmaların ardından şiirlerini okuyup gösterilerini yapan çocuklara hediyeler, kursiyerlere ise katılımcı belgeleri protokol tarafından verildi. Ardından kurdele kesilerek açılışı yapılan sınıfların gezilmesiyle açılış sona erdi. Yıldız Sağlam

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech