Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Belediyespor’da İlk Dış Transfer

Belediyespor’da İlk Dış Transfer

Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol takımı yeni sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Gelecek sezon Avrupa kupalarında boy gösterecek olan Belediyespor’da ilk transfer, 2 yıldır Seramiksanspor formasını terleten başarılı sporcu Gözde Türk oldu.

Gözde Türk’ün imza töreninde açıklamalarda bulunan Çanakkale Belediyespor Kulübü Başkanı İsmet Güneşhan; “Geçtiğimiz sezon gösterdiğimiz başarılı performansla Avrupa Kupalarında iyi bir noktaya kadar geldik. Önümüzdeki sezon başarı çıtamızı yükselterek başarımızı daha ileri bir seviyeye taşımayı amaçlıyoruz. En azından bu güzel şehrimize ve ülkemize bir final oynamak istiyoruz. Bunun için de iyi bir takım kurmak istiyoruz. Bu hedeflediğimiz başarıya da ulaşabilmek adına transfer çalışmalarımızı ince eleyip sık dokuma gayretindeyiz. Geçtiğimiz yıllarda yaşadığımız sıkıntıları bu sene yaşamıyoruz. Birçok iyi seviyede oyuncu, kulübümüzde olmak istiyor. Bu da bizleri mutlu ediyor ve biz de hocamızın bizlere sunmuş olduğu raporlar doğrultusunda kadromuzu güçlendirmeye çalışıyoruz. Bu doğrultuda da ilk olarak Gamze Türk ile anlaştık. İyi noktalara gelebilecek potansiyele sahip bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Bilindiği üzere her sene bizim takımımızdan önemli sporcular çıkıyor. Bu sezon milli takıma 3 oyuncu gönderme gururunu yaşadık. Yine birçok yetenekli oyuncumuza diğer kulüplerce tekliflerde bulunuluyor. Önümüzdeki sezonda Gamze Türk arkadaşımızın da diğer başarılı olan arkadaşlar gibi özel yetenekleri olduğuna inanıyoruz. İnşallah hocamızla ve takım arkadaşları ile birlikte iyi çalışarak ve verilecek olan fırsatları iyi değerlendirerek hem kendisi hem de kulübü için başarılı bir sezon geçireceklerdir. Bu transferin hem takımımıza hem de oyuncumuzun kendisine hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah her şeyin gönlümüzce olduğu kazasız, belasız bir sezon geçirmeyi temenni ediyorum. Hayırlı olsun.” dedi.

Başkan İsmet Güneşhan’ın ardından söz alan Gamze Türk ise; “Bu attığım imzayı, bu sezon Belediyespor ile şampiyonluk yolunda attığım ilk adım olarak görüyorum. Takım arkadaşlarım ile birlikte kulübümüze çok büyük başarılar getireceğimiz inancındayım. Atmış olduğum bu imza inşallah herkes için hayırlı olur.” dedi.

GÖZDE TÜRK KİMDİR?

1990 doğumlu olan 1.91 boyunda ki genç oyuncu kariyerine 15 yaşında iken ES Voleybol Spor Kulübünde başladı. Ardından sırasıyla Nilüfer Belediyespor, Rota Koleji ve Seramiksan formaları giydi. Aynı zamanda Marmara Üniversitesi Besyo Antrenörlük  Bölümü 4. Sınıf öğrencisi olan Gamze Türk’ün A2 ve Genç İlli Takım ile Dünya Kupası elemesi ve Balkan 3 Kupası tecrübesi de bulunuyor.

Sabih Can Durmuş – Aslı Yıldız

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech