Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Barbaros Sakinleri Sergisini Açtı

Barbaros Sakinleri Sergisini Açtı

Barbaros Mahalle Meclisi bünyesinde açılan ve hala devam eden giyim ve ahşap boyama kurslarının 3 gün sürecek ortak sergisi 10 Mayıs Çarşamba günü 12.30 itibariyle ziyarete açıldı.
Barbaros Mahalle Meclisi tarafından mahallelinin talebi üzerine açılan giyim ve ahşap kursları 8 Kasım’dan beri süren derslerinin ürünlerini sergilemeye başladı. 10 Mayıs Çarşamba günü 12.30’da açılışı yapılan sergi açılışına Belediye Başkan Vekili Birten Sarıbaş, Kent Konseyi Başkanı Engin Kandemir de katıldı.
Açılışta konuşan Birten Sarıbaş; “Bir süredir sosyal medya üzerinden takip ettiğim çalışmaların sahiplerini kutluyorum. Hatta öğrenci olmak istedim. Ancak öğretmen beni affeder mi sık sık izin alırsam diye katılamadım. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Çok özverili çalıştılar ben yakından takip ettim. Hepsini tebrik ediyorum.”
Sarıbaş’ın ardından konuşma yapan Kandemir kursiyerleri tebrik etmesinin yanı sıra Engelliler Haftası’na da değinerek  şu sözleri söyledi: “Engelliler Haftasındayız. Sabah da o programa katıldık. Kardeşlerimizle birlikte olduk, güzel bir organizasyondu. Engellileri yalnızca bir gün değil her gün hatırlamak gerekir.”
Giyim ve ahşap kurs öğretmenlerine takdim edilen çiçeklerin ardından serginin gezilmesiyle açılış son buldu. Sergi ziyaret etmek isteyenler için 3 gün boyunca açık olacak. Yıldız Sağlam

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech