Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Şekerpınar’dan Öğrencilere Destek Kermesi

Şekerpınar’dan Öğrencilere Destek Kermesi

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Şekerpınar Öğrenci Yurtları Kermesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Bu yıl kermesten 30 Bin Türk Lirası gelir elde edilmesi bekleniyor.

Şekerpınar Öğrenci Yurtları, öğrencilere yardım etmek için her yıl kermes düzenliyor. Bu yıl 11’incisi düzenlenen kermes, bir hafta süresince Halk Bahçesinde açık kalacak. Kermeste kadınların yaptığı el emeği ürünler, tekstil ürünleri, hediyelik eşyalar ve yiyecek-içecek bölümleri yer alıyor. Kermesin geliri ise öğrencilerin eğitim, barınma ve gıda gibi ihtiyaçlarına kullanılacak.

Dualarla yapılan kermes açılışını Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Yüksel birlikte gerçekleştirdi. Başkan Gökhan, geliri öğrencilere yardım amacıyla kullanılacağı ifade edilen kermesten küçük bir de alışveriş yaptı. Daha sonra kermes komitesi ile bir süre sohbet etti.

Kermes Komite Başkanı Erdoğan Tuna, kermes hakkında bilgi verirken, “Bu yıl kermesimizin 11’incisini düzenliyoruz. Bu kermesin geliri, öğrencilerimizin, yeme, içme, barınma ve eğitimi için harcanacak. 150 üyesi bulunan derneğimizin, bu yıl ki kermes gelirinin yaklaşık 30 bin lira civarında olacağını tahmin ediyoruz. Derneğimiz tamamen yardım amaçlı kurulmuştur ve yurtlarımızda kalan öğrencilerden ücret alınmamaktadır. Bir hafta Halk Bahçesi’nde açık olacak kermesimize bütün halkımızı bekliyoruz” diye konuştu.

Son zamanlarda birçok yurda karşı vatandaşların tepkili olduğunu sorduğumuz Komite Başkanı Tuna yıllardır güven içerisinde hizmet verdiklerini, siyaseti  asla yurtlara almadıklarını ifade ederek; “Bizim öğrencilerimizin tamamı vatanına milletine bağlı insanlardır. Biz onları önce iyi insan olmak adına yönlendiriyoruz. Bizim öğrencilerimiz içerisinde sigara içen bile olmaz” dedi. Dilek Akşen

 

 

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech