Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

İki Önemli İsim Uğurlandı

İki Önemli İsim Uğurlandı

Çanakkale Sanayici İşadamları Derneği (ÇASİAD) ve Çanakkale’de birçok STK’nın Kurucu Başkanı olan İşadamı Tuğrul Aksoy ile iş adamları Hayreddin Dereli ve Cemal Dereli’nin anneleri, Kamile Dereli son yolculuklarına uğurlandı. Necippaşa Camii’nde kılınan cenaze namazına Çanakkaleli siyasiler ve iş adamları yoğun katılım gösterdi. 

Çanakkale’nin iki önemli ismi, Necippaşa Camii’nde kılınan cenaze namazında beraber uğurlandı. ÇASİAD’ın kurucu isimlerinden Tuğrul Aksoy’un tabutunda yıllardır başında taşıdığı şapkası varken Kamile Dereli’nin tabutunda ise başından hiç çıkartmadığı eşarbı vardı.

Gerçekleştirilen cenaze namazına, Çanakkale CHP Milletvekili Bülent Öz, CHP İl Başkanı Nejat Önder, CHP Merkez İlçe Başkanı Celal Karakaş, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, CHP Çanakkale eski dönem Milletvekili Ali Sarıbaş, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi ve eski dönem Milletvekili Serdar Soydan, Çanakkale Baro Başkanı Bülent Şarlan, AK Parti Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu ve Çanakkale iş dünyasından pek çok isim katıldı. İlk olarak Çanakkale Sanayici İşadamları Derneği (ÇASİAD) ve Çanakkale’de birçok STK’nın kurucu başkanı olan işadamı Tuğrul Aksoy uğurlandı. Aksoy’un her zaman taktığı şapkasıyla birlikte son yolculuğuna uğurlanması ise duygulu anların yaşanmasına sebep oldu. Çanakkale’nin önde gelen iş adamlarından biri olan Aksoy, geçtiğimiz haftasonu tedavi gördüğü özel bir hastane hayatını kaybetmişti.

DERELİ DE UĞURLANDI

Necippaşa Camii’nde kılınan öğle namazı ardından; iş dünyasının önemli isimlerinden Hayreddin Dereli ve Cemal Dereli’nin anneleri, Günay Bakır Dereli’nin kayınvalidesi olan Kamile Dereli için de cenaze töreni gerçekleştirildi. Cumhuriyet tarihinin ilk hâkimlerinden Cemal Gündüz’ün kızı olan 86 yaşındaki Kamile Dereli, yine Aksoy gibi yoğun bir katılım ile son yolculuğuna uğurlandı. Her iki naaş da kılınan namazların ardından yeni şehir mezarlığına defnedildi. Eren Aşnaz

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech