Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Her Haftasonu Aynı Rezillik

Her Haftasonu Aynı Rezillik

Her Haftasonu Aynı Rezillik

Çanakkale halkı, hafta sonuna yine bir gemi kuyruğu ile uyandı. Türkiye’nin dört bir tarafından gelen Çanakkale ve Şehitlik Turları, merkezde Cumartesi sabahı dönüş için uzunca bir gemi kuyruğu oluşturdu.

Şehitlik ve Çanakkale turları için kentimize gelen tur otobüsleri haftasonu dönüş yolculuğuna başladı. Turların oluşturduğu kuyruk, Troya Caddesine kadar uzandı. Çanakkale Belediyesi’nin bazı otobüs hatları Cuma Pazarı önünde trafiğe takılınca geri dönmek zorunda kaldı.

İskele Meydanı’ndaki döner kavşağın da  trafiğe kapatılması, Çanakkaleli vatandaşları çileden çıkardı. Trafik Polisleri ve vatandaşlar arasında gergin anlar yaşandı.

KÜÇÜK GEMİLERLE KUYRUK AZALMIYOR

Büyük araçlı gemilerin başka seferlere verilmesi ile yoğunluğun olduğu belirtildi. Sabah saatlerinde GESTAŞ İskelesinde başlayan kuyruk Demircioğlu Caddesi boyunca devam etti. Birçok vatandaş araçlarından inerek kuyruğun bitmesini bekledi. Görevliler kalan küçük gemilerin araç trafiğine yetmediğini, yoğunluğun azaltılabilmesi için büyük gemilerin sefer yapması gerektiğini belirtti.

Dilek Akşen – Eren Aşnaz

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech