Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sezonun Yorgunluğunu Oynayarak Attılar

Sezonun Yorgunluğunu Oynayarak Attılar

Sezonun Yorgunluğunu Oynayarak Attılar

Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol ekibi, Belediye Yöneticileri ve Belediyespor sponsor firma temsilcileri ile beraber akşam yemeğinde buluştu. Voleybolcular gece sezonun yorgunluğunu dans ederek attı.

Yalova Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güneşhan, Bayan Voleybol Takımı Yönetimi ve kadrosu ile sponsor firma temsilcileri katıldı. Vestel Venüs Sultanlar Liginde oldukça başarılı bir sezon geçiren Bayan Voleybol Takımı kadrosu için düzenlenen moral yemeğinde voleybolcular gece boyunca oynadı.

Gecede konuşan Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güneşhan, başarılı geçen sezondan dolayı hem teknik ekibi hem oyuncuları kutlayarak, yeni dönem için de hedeflerinin büyük olduğunu kaydetti. Güneşhan, sponsor firmalara ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a da desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da, sezon boyunca yüzleri güldüren Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ve ekibe teşekkürlerini ileterek, başarılarının devamını diledi.

Eren Aşnaz

 

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech