Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Projelerin Toplam Bedeli 18 Milyon

Projelerin Toplam Bedeli 18

Projelerin Toplam Bedeli 18 Milyon

Gelibolu Endüstri Meslek Lisesi ve İmam Hatip Lisesi’nin çalışmaları devam ediyor. AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, çalışmalar hakkında bilgilendirme açıklaması yaptı.

KAMUSAL KAMPÜS OLACAK

Toplam yatırım bedeli 18 Milyon TL olan proje hakkında değerlendirmelerde bulunan Turan, “Gelibolu ilçemizde Endüstri Meslek ve İmam Hatip Liselerimizin çalışmaları devam ediyor. Her iki projemiz de 16 derslikten oluşacak. Proje kapsamında meslek lisesine ait 200 kişilik yurt ve spor salonu yapılacak. Aynı zamanda şu anda alan içerisinde Hükümet Konağı ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı binası yer almaktadır. Çalışmaların tamamlanmasıyla beraber adeta ‘Kamusal Kampüs’ inşa edilmiş olunacak. Bu anlamda eğitim alan öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde bir alan ortaya çıkmış olacak. Bir tarafta spor salonları diğer tarafta devlet kurumları yer alacaktır” ifadelerine yer verdi.

EĞİTİM KURUMLARI SAYISI ARTIYOR

Turan, “Çanakkale’mizde her geçen gün modern eğitim kurumları sayısında artış yaşanıyor. Tüm ilçelerimizi ve merkezi kapsayacak şekilde eğitim yatırımları gerçekleştiriliyor. Şehrimiz her alanda marka bir kent unvanına sahip. Bu anlamda geleceğe yön veren genç nesillerin buradan çıkması için tüm gayretimizle çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech