Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2.Yıl Kutlamalarında Ziyaretçi Rekoru

2.Yıl Kutlamalarında Ziyaretçi Rekoru

2.Yıl Kutlamalarında Ziyaretçi Rekoru

17 Burda Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin 2.Yıldönümü kutlamalarına rekor sayıda ziyaretçi katıldı.

17 Burda AVM’nin haber bültenine göre; Cumartesi günü kortej yürüyüşü, hip-hop dans gösterisi, Grup Bergüzar Konseri, Fire Storm ateş gösterisi ve DJ Utku Cüce Retro performans ile başlayan etkinlikler, pazar günü de pop müziğinin yeni seslerinden Ozan Pehlivan’ın muhteşem performansı ve finalde Yeni Türkü konseriyle sona erdi.

Çanakkale bölgesinin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olan 17 Burda Avm, 2.yıl etkinliklerinde kendi ziyaretçi rekorunu da kırmış oldu. Açıldığı günden itibaren en çok ziyaretçinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikler de ziyaretçiler keyifli bir hafta sonu geçirdi.

Pop müziğinin yeni yıldızlarından Ozan Pehlivan’ın Sahne 17’de gerçekleştirdiği performans ziyaretçiler tarafından büyük alkış aldı. Yaklaşık 1 saat sahnede kalan genç yetenek seslendirdiği popüler şarkılarla ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı.

Finalde ise yılların eskitemediği başarılı müzik grubu Yeni Türkü sahne 17’de sevenleriyle buluştu. Grup sahneye çıktığı andan itibaren yüksek enerjileri ve sıcak tavırları ile dinleyicilere keyifli saatler yaşattı. Çanakkale’de bulunmaktan dolayı duydukları mutluluğu dile getirerek konsere başlayan usta müzisyenler, yılların eskitemediği şarkılarını AVM’yi dolduran kalabalık ile birlikte seslendirdi. Konserin ilerleyen saatlerinde şarkıların hareketlenmesi ile tempo da arttı. Dinleyiciler şarkılara alkışlar ve dans ederek eşlik etti.

Gecenin sonunda 17 Burda Avm Müdürü Erol Yıldız, Yeni Türkü grubuna tek tek teşekkür etti ve grup adına Derya Köroğlu’na Çanakkale temalı çini hediye etti. Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech