Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dolabınızda Durmasın!

Dolabınızda Durmasın! Özellikle kadınlardaki

Dolabınızda Durmasın!

Özellikle kadınlardaki alışveriş tutkusu bazen ihtiyaçtan fazlasını edinmeye yol açıyor. Bazı kadınlar aynı kıyafetin farklı renklerini de almadan duramazken bazıları belli bir süre giydikleri kıyafetleri takas etmeyi tercih ediyor.

Çanakkale Tual Kız Öğrenci Yurdu öğrencileri ve yurt müdürlüğü hem ihtiyaç sahiplerine ulaşmak hem de takas yapmak isteyenlere imkân sağlamak amacıyla güzel bir uygulama başlattı. Yurt önünde açtıkları  ‘Dolabınız da durmasın, ihtiyacı olan kullansın’ yazılı bir pankartla herkes bu uygulamaya davet ediliyor.

SERT: HERKESE ÖRNEK OLMASINI İSTİYORUZ 

Hem ihtiyaç sahipleri hem de dolabında fazla kıyafeti olanlar bu uygulamadan faydalanıyor.

Yurt müdürü Burcu Sert; “Öğrenciler ve mahalle halkı ile birlikte yürüttüğümüz bir proje. Öğrenciler tatile giderken de kıyafetlerini bırakıyor. Mahalle halkı da giymedikleri kıyafetlerini gelip bırakıyor.  İlk başta Suriyeli halk için başlamıştık ama sonradan çevredeki ihtiyaç sahipleri de bundan faydalandı. Ayrıca dolabında fazla kıyafeti olan ve takas etmek isteyenler de geliyor.  Günlük gelenleri pankartın üzerine asıyoruz. Depomuzda da kıyafetler var.  Bunun herkese örnek olmasını isterim” dedi.

Dilek Akşen

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech