Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇTB Üyeleri Fuar İzmir’de

ÇTB Üyeleri Fuar İzmir’de

ÇTB Üyeleri Fuar İzmir’de

Çanakkale Ticaret Borsası üyeleri, Fuar İzmir’de bu yıl İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ’ın organize ettiği Olivtech 7. Zeytin ve Zeytinyağı fuarı ve sektöründeki tek ihtisas fuarları olan 8.ncisi Ekoloji İzmir fuarına katıldı.

Çanakkale Ticaret Borsası haber bültenine göre; Üyelerin ikili iş görüşmeleri ile meslektaşlarıyla bir araya gelerek, ticari ilişkilerini geliştirmek ve yurt içi ve yurt dışında yeni pazarlara açılabilmek adına verimli görüşmeler gerçekleştirilmesine önem veren Çanakkale Ticaret Borsası, bu kez üyelerini 26-29 Nisan 2017 Fuar İzmir’de “Gurme İzmir” başlığı altında, yerli yabancı tüm sektör temsilcilerinin bir arada olduğu sektöründeki tek ihtisas fuarları olan Ekoloji İzmir ile Olivtech fuarlarına ziyaret organizasyonu gerçekletirdi.

ÜYELER BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Yapılan fuar ziyaretinde üyeler tarım makinelerinde yaşanan teknolojileri yakından görme fırsatı buldu. Türkiye’nin dört biryanından katılımın sağlandığı fuara Çanakkale Ticaret Borsası üyeleri de büyük ilgi gösterdi. Fuara katılma amaçlarıyla ilgili bilgiler veren Ticaret Borsası Yönetimi Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, “Üyelerimizin mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak ve mesleğin genel menfaatlere uygun olarak gelişmesini sağlamak amaçlarına uygun olarak; sektörde yaşanan gelişmelerin yakından takip edilmesi, gelişen teknolojinin sektörde meydana getirdiği yeniliklerin yerinde incelemesini sağlamak amacıyla Fuar İzmir’de düzenlenen ve Çanakkale Ticaret Borsası olarak 60 metrekarelik standımızın da yer aldığı fuara üyelerimiz ile katılım sağladık” diye konuştu.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech