Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kamuoyu Oluşumunda Kent Konseyinin Önemi Büyük

Kamuoyu Oluşumunda Kent Konseyinin

Kamuoyu Oluşumunda Kent Konseyinin Önemi Büyük

Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Can Aksoy, yeni seçilen Kent Konseyi Başkanı Engin Kandemirʼi ziyaret ederek, kendisi ve yönetimine başarılar diledi.

Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Can Aksoy, Gestaş Genel Müdürü Volkan Uslu, Genel Sekreter Yardımcıları Celil Sezgin ve Muzaffer Dağlar ile Çanakkale İl Özel İdaresi sendika temsilcileri ve dernek temsilcileri ile birlikte yeni seçilen Kent Konseyi Başkanı Engin Kandemirʼi Kent Konseyi binasında ziyaret ettiler.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçeklesen ziyaret sırasında hayırlı olsun dileklerini ileten Aksoy, “Konsey seçimleri sonrasında demokrasi kazandı, kent kazandı yani her iki taraf kazandı. Valilik ve Özel İdare olarak kentin gelişimi için uğraşıyoruz. Ortak yada farklı projelerimiz olacak. Kamuoyu oluşumunda kent konseyinin önemi büyük. Bu konuda konseyin desteğini bekliyoruz. Sayın Kandemirʼi tebrik ederek görevinin kendisi ve ilimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Kent Konseyi Başkanı Engin Kandemir, “Bize güvenen dostlarımıza, büyüklerimize, kardeşlerimize teşekkür ederiz Çanakkaleʼyi, kimseyi ötekileştirmeden, Çanakkaleʼyi gerçekten seven insanlarla birlikte yönetmek isteyen yüreği güzel insanlarla birlikte olacağız. Çanakkale için yapılacak her faydalı işe desteğimiz sonsuzdur. Ziyaretinizden ve iyi dileklerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bir süre sohbet etikten sonra ziyaret iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech