Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mustang’a İlgi Yoğun

Mustang’a İlgi Yoğun Çanakkale

Mustang’a İlgi Yoğun

Çanakkale Ford Yetkili Satıcısı Arslanlar’a tanıtım amacıyla getirilen devrilmeyen araç olarak da bilinen Ford Mustang’a Çanakkaleliler yoğun ilgi gösterdi.

Çanakkale’de tanıtım amacıyla bir hafta süreyle bulunacak olan ve 24 Nisan’da Arslanlar’a getirilen Ford Mustang marka spor araca Çanakkaleliler yoğun ilgi gösterdi. İlk kez 9 Mart 1964 yılında üretilen, tasarımı ve performansı ile her dönem dikkatleri üzerine çeken Mustang, 2,3 Litrelik EcoBoost modeli ile Çanakkaleli araç severlerle buluştu. 25 ve 26 Nisan tarihlerinde deneme sürüşleri gerçekleştirilen araç, sürücülerden tam not aldı. Modern tasarımını teknoloji ile buluşturan EcoBoost modeli 100 kilometrede ortalama 9,9 litrelik yakıt tüketimi ile spor araçlar arasında büyük bir avantaj sunuyor. Sürücü ve yolcu hava yastığı ve diz hava yastıklarıyla güvenlik olarak tam not alan araç, ambiyans aydınlatma, 8 inç dokunmatik ekran, Premium kapı döşemesi, ısıtmalı soğutmalı deri koltuklar ile iç tasarımda da iddiasını ortaya koyuyor. En önemli özelliği ise devrilmesi…

Çanakkale’deki tanıtım günlerinde araca olan ilgi ile alakalı gazetemize açıklama yapan Arslanlar Satış Müdürü Oktay Işık şunları söyledi; “Ford Mustang, 28-29-30 Nisan tarihlerinde Esas 17 Burada AVM’de sergilenecek. Oradaki ilginin ve katılımın çok daha yoğun olacağını düşünüyoruz. Bu hafta Salı ve Çarşamba günleri yapılan test sürüşlerinde yoğun bir ilgi oldu. Bu tarz araçların müşteri profili biraz daha farklı. Ama her kesimden de ilgi oldu. Şu an için sipariş almadık ama sıcak görüşmeler var.”

24 Nisan’da kente gelen araç, 27-28-29 Nisan tarihlerinde Esas 17 Burada AVM’de sergilenmeye devam edecek. Engin Ören

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech