Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özel Eğitimli Gençlerden Özel Çorba

Özel Eğitimli Gençlerden Özel

Özel Eğitimli Gençlerden Özel Çorba

Çanakkale Belediyesi Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri olan orta-ağır zihinsel engelli gençler, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özkan ile birlikte 57. Alay’ın son akşam yemeği olan kırık buğday çorbası dağıttı.

Çanakkale Savaşı’nda Anzak Çıkarmasına karşı verdiği mücadele sonrası destanlaşan 57. Alay, savaşın 102. yılında düzenlenen etkinlikler ile anıldı. Çanakkale Belediyesi Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri olan orta-ağır zihin engelli gençler  “Sessiz Yürekler 57.Alay Yolunda” adıyla dün İskele Meydanı’nda toplandı.

Etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özkan, Çanakkale Belediyesi Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Recep Girgin, kurum ve daire müdürleri de katıldı. Meydanda bir araya gelen gençler, vatandaşlara 57’nci Alay askerlerinin son yemeği kırık buğday çorbası dağıttı. Engelli gençlere İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özkan da eşlik etti.

Müdür Özkan; “Çanakkale Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen bu etkinlikte özel eğitim öğrencilerimizin katılımı ile güzel bir çalışma yürüttük. Askerlerimizin savaş zamanında öğünlerinde bulunan kırık buğday çorbasını hep birlikte dağıttık. Bugüne anlam katan öğrencilerimize ve okul yönetimine yürekten teşekkür ediyorum” dedi. Dilek Akşen

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech