Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Katılım az güvenlik had safhadaydı

Katılım az güvenlik had

Katılım az güvenlik had safhadaydı

24-25 Nisan törenlerinin 102. yıldönümü sebebiyle Eceabat’ta kurulan stantta, Çanakkale Basın Yayın Enformasyon İl Müdürlüğü tam kadro görevdeydi. Anzakların ve protokolün katılımının önceki yıllara göre düşük olduğu törenlerde güvenlik yine had safhadaydı.

Şehitler Abidesi’ndeki tören ile başlayıp 25 Nisan sabahında Çanakkale’ye gelen Anzakların katılımıyla her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen şafak ayini için dün Eceabat başta olmak üzere Çanakkale genelinde güvenlik önlemleri hat safhadaydı.

Akreditasyon kartlarını alamayan basın mensupları için Eceabat’ta 07.30 itibariyle Basın Masası kuran Basın Yayın Enformasyon İl Müdürlüğü, sabahın soğuğuna rağmen çalışmalarına ara vermedi. Göreve yeni gelen İl Müdürü Ali Güzel ile birlikte tam kadro görev alan memurlar, ulaşabildikleri basın mensuplarına akredite kartlarını teslim etti.

Bu yıl, Anzakların ve üst düzey katılımın önceki yıllara göre çok az olduğu törenlerde birçok yerli ve yabancı basın mensubunun kartlarını dahi almaya gelmedikleri görüldü. Törene katılmama nedenleri havanın nisan ayı sonunda kış ayı gibi soğuk olması mı, yetkililerce açıklanan terör tehlikesi mi yoksa başka bir sebep mi olduğu merak edildi. Eylem Gözeldere

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech