Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale, Türkiye’ye Ödül Dağıttı

Çanakkale, Türkiye’ye Ödül Dağıttı

Çanakkale, Türkiye’ye Ödül Dağıttı

Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortaokul öğrencileri arasında Çanakkale Savaşları’nın 102. Yıldönümü Anma programı kapsamında Türkiye genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasının ödül töreni yapıldı.

Çanakkale Savaşları’nın 102. Yıldönümü Anma programı kapsamında Türkiye genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasının ödül törenine Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan ödül töreninde konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan; “Gerçekten bayrama göğüsleri kabartan bir katılım var. Çanakkale Savaşları’nın 102. Yıldönümü Anma programı kapsamında Türkiye genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenledik. Yarışmaya eserleriyle katılan bütün öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmen, ailelerini tebrik ediyorum. Çanakkale’de kendilerini ağırlamaktan gurur duyduğumu Türkiye’nin dört bir yanından gelenlere söylemek istiyorum.” dedi.
Özkan’ın  konuşmasının ardından resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye girerek ödül sahibi olan öğrencilerin isimleri okunarak sahneye davet edildi. Ödüllerini alan öğrenciler birinciliğe layık görülen resim ve kompozisyonunu okudu. Çanakkale Halk Eğitim Merkezi’nin halk oyunları gösterisi ile devam eden program, Kepez Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nu kardeş okullarının bulunduğu Romanya ve Köstence’den halk dansları ve çocuk şarkıcı Mara’nın söylediği şarkılar ile sona erdi.
Ödül töreninin ardından Boğaz ve Garnizon Komutanlığı’nın Bando Konseri ile etkinlikler tamamlandı.

Yıldız Sağlam

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech