Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Peki ya 2019’da ne olacak?

Peki ya 2019’da ne

Peki ya 2019’da ne olacak?

CHP Çanakkale İl Başkan Yardımcısı Av. Güneş Pehlivan sosyal medya hesabından ilginç bir ayrıntıyı gündeme getirerek “Vatandaş yapılan Suriyeliler oy kullanacak” şeklinde bir bilgi kirliliği yayıldığında bunu engelleyebildik. Vatandaş olmak için fiilen 5 yıl süreyle Türkiye’de kalmaları gerekirdi ve 2011’de gelen ilk kafile 300 kişilikti. Peki ya 2019’da ne olacak?” dedi.

CHP Çanakkale İl Başkan Yardımcısı Av. Güneş Pehlivan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Alenen oyları çalındığı halde bunu iktidarın ve YSK’nın yüzüne vurmaktan korkanlar ve kamuoyu baskısının işe yarayacağına dair inancını yitirip eylem kırıcılık yapanlara iki çift sözümüz var. Şimdiden yenilgiyi kabul ettiniz. Cep telefonunuz çalındığında ortalığı birbirine katar, 9 kapı dolaşır, polise gider, kamera görüntüsü avına çıkarsınız. 3 sene sonra size geri dönecek ve çoktan piyasa değerini kaybedecek, taksitle daha güzelini alabileceğiniz telefon için verdiğiniz mücadeleyi oylarımız için vermememizi mi öneriyorsunuz?

Şimdiden yenilgiyi kabul etmiş olanlar, AKP’nin oylarının iyice eridiğinden, ekonominin kötü olduğundan dem vurarak 2019’da yapılması öngörülen genel seçimlerde hüsrana uğrayacağını söyleyerek mücadeleyi erteliyorlar. Kötü bir şaka mı bu? Meselemiz rejim değil miydi bizim? Bu çarpık yeni sistemde AKP’nin başarılı olamaması bir başarı mı olacak? %54-55 civarı bir #HAYIR çıkmış olmasına rağmen sonucun %51 evet olarak açıklamasından sonra bu memlekette seçimlerin, sandıkların itibarı mı kalır? Bu yanlıştan derhal dönülmesi yönünde kamuoyu baskısı oluşturmazsak, ‘Seçimlerin itibarsızlaştığı bir ülkenin’ ne gibi felaketlere gebe olduğunun farkında mısınız?

Hayır için değil, sandık dışında çareleri aramak zorunda kalma felaketiyle yüzleşecek bir memleket için sesinizi yükseltin!

Seçimlerde oyların çalınacağına dair umutsuzluk besleyenlere umut olduk. Ve gerçekten de bu kez en az kayıpla seçim güvenliğini sağladık. Trafoya YSK’nın pervasızca gireceğini düşünemezdik. Yakıştıramazdık.

‘Vatandaş yapılan Suriyeliler oy kullanacak’ şeklinde bir bilgi kirliliği yayıldığında bunu engelleyebildik. Vatandaş olmak için fiilen 5 yıl süreyle Türkiye’de kalmaları gerekirdi ve 2011’de gelen ilk kafile 300 kişilikti.

Peki ya 2019’da ne olacak?

Mücadeleyi 2024’e mi erteleyeceksiniz?

Ya 2024’te ne olacak?

Bırakalım da bu 2029’in sorunu olsun mu diyeceksiniz?

Mücadeleyi 2019’a bıraktığımızda seçim güvenliğine olan inancı sarsarız.

Azınlığın kabul ettiği, YSK’nın atadığı bir tek adam Anayasasını meşru kılarız.

Daha da kötüsü rejim içi çözümler aramaya dair inancı sarsarız ki bu bütünüyle bir topluma ve devlete zarar verir. HAYIR daha bitmedi” dedi. Cemal Oral

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech