Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Başlıyor

Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası

Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Başlıyor

5 Haziran Dünya Çevre Haftası kapsamında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Kurumlar arası Bay-Bayan Karma Voleybol turnuvası, bu yıl da renkli görüntülere sahne olacak.

Geleneksel hale gelen Dünya Çevre Haftası Kutlama etkinlikleri kapsamında Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bünyesinde her yıl düzenlenen kurumlar arası bay-bayan voleybol turnuvası, bu yıl da renkli görüntülere sahne olacak.

Turnuvaya Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Kepez Belediye Başkanlığı, Orman Bölge Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Toplum Sağlığı Merkezi, 116.Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı, Çanakkale Belediye Başkanlığı, Çanakkale Liman Başkanlığı, ÇATOD, Çanakkale Baro Başkanlığı, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı katılıyor. Kadın erkek karma şekline oluşturulabilen takımlarda kurumlar arası müsabakalar Çanakkale Lisesi, 18 Mart Spor Salonu’nda oynanacak. Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech