Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bu ülke için yeminimiz var”

“Bu ülke için yeminimiz

“Bu ülke için yeminimiz var”

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Mesut Ergin, yazılı bir açıklama yaparak referandum sonucunu değerlendirdi.

Başkan Mesut Ergin, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“16 Nisan 2017 Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumunun Türk Milletine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Yaklaşık 60 günlük süreçte saha çalışmalarında yer ve zaman fark etmeksizin çalışan Milliyetçi Hareket Partisi İl ve ilçe teşkilatlarına, Ülkü Ocakları il ve ilçe teşkilatlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.

Seçim kampanyalarını sağduyu ve siyasi ahlak çerçevesinde yürüten AKP il ve merkez ilçe teşkilatlarına, CHP il ve merkez ilçe teşkilatlarına ayrı ayrı teşekkür ederim.

Türk Milleti tarihi nitelikteki demokrasi imtihanından alnının akıyla çıkmış irade ve tercihini sandıkta göstermiştir. Aziz milletimiz büyük bir olgunluk ve yoğun bir katılım oranı ile sandık başına gitmiş ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine hür iradesi ile onay vermiştir. Sırada Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri vardır. Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı olarak şahsım, yönetim kurulu üyelerim ve bize bağlı tüm sivil toplum örgütleri ve teşkilatlarımızla beraber bir sonraki seçim yarın olacakmış gibi çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.

Bu ülke için yeminimiz var. Vazgeçilmez! Bu yemin bir kere edilmiştir. Bizim töremizde yeminler bozulmak veya çiğnenmek için değil, tutmak ve gerekirse uğrunda canımızı feda etmek için verilir.”

Haber Merkezi

 

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech