Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Motorculara Güvenli Sürüş Eğitimi

Motorculara Güvenli Sürüş Eğitimi

Motorculara Güvenli Sürüş Eğitimi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rıders Of Motor Sporları Topluluğu, Honda Motosiklet Şef Eğitmeni Tayfun Gülhan’ı davet ederek motosiklet kullanımında güvenli sürüş eğitimi seminerini  düzenledi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rıders Of Motor Sporları Topluluğu Başkanı Mustafacan Başaran; “Topluluğumuz kurulduğu günden beri eğitimi ve güvenliği ön planda tuttuk. Böyle bir eğitime de bu nedenle ön ayak olarak bu ilkemizi pekiştirmek istedik.” dedikten sonra sözü alan Moto Etkinlik ve Ünimoto oluşumlarının sorumlusu Ahmet Köseoğlu şöyle konuştu: “Dünyada ilk defa üniversitelerde motosiklet kulüpçülüğünü başlatmış olduk. Amacımız bu işi güvenli şekilde yapmak. Ünimoto’yu bir arada tutup etkinliklerden haberdar olmak adına Moto Etkinlik’i kurduk. Motosiklet kullanmanın doğru şekli nedir bizler başladığımızda daha az bilgiliydik. Elimizden tutacak kimse yoktu Hatalarımız oldu. Bu hataların bu işe gönül veren gençlerce tekrarlanmaması adına bizler bu işi güvenli hale getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. ”

Köseoğlu’nun konuşmasının ardından Honda  Motosiklet Şef Eğitmeni Tayfun Gülhan “Güvenli Sürüş Eğitimi” başlıklı seminerine “Üniversiteli arkadaşlarımıza böyle bir fırsat verdikleri için teşekkürler. Bu seminerlerde doğru bilinen yanlışları düzeltmeyi amaçlıyoruz.  Atlanan bazı konular var.  Basitmiş gibi görünüyorlar fakat hayati önem taşıyorlar. Bu konulara yoğunlaşıp marka bünyesinde ilke edindiğimiz bilgileri aktararak faydalı olmaya çalışacağız.” başladı. Gülhan sunumunda; sürüş pozisyonu, güvenlik ekipmanları, trafik bilgileri, sürüş teknikleri, motor türleri, kazalar ve kaza anında yapılması gerekenler hakkında ayrıntılı bilgilendirme yaptı.

Seminerin ardından katılımcıların soruları yanıtlanarak etkinlik sonlandırıldı.

Yıldız Sağlam

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech