Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lüks Araçla Geldi Traktörle Gitti

Lüks Araçla Geldi Traktörle

Lüks Araçla Geldi Traktörle Gitti

Çanakkale AK Parti teşkilatı İskele Meydanı’ndaki referandum çalışmalarını yapmak için getirdiği seçim karavanını seçim yasaklarının başlamasının ardından meydandan kaldırdı.

Cumartesi gün saat 18.00’da başlayan seçim yasağı ile kent genelinde seçim kampanyası adına afiş, seçim çadırı ve karavanı, reklam araçları, broşürler gibi tüm seçim argümanları toplanarak kaldırıldı. Çanakkale AK Parti İl Teşkilatı, Nisan ayının 4’ünde İskele Meydanındaki çalışmalarını yürütmek adına meydana seçim karavanı getirmişti.

Yaklaşık 12 gün boyunca aynı yerinde bu karavanı seçim kampanyası için kullanan AK Parti teşkilatı Cumartesi gün saat 18.00’da seçim yasağının girmesi nedeniyle karavanı alandaki yerinden kaldırdı. Gözlerden kaçmayan asıl detay ise karavanın nasıl getirilip nasıl götürüldüğü oldu. AK Parti’nin bölgedeki çalışmalarında kullandığı karavan İskele Meydanına 4×4 lüks bir arazi aracıyla getirilirken, seçim yasağının ardından yerinden resmi plakalı bir traktörün arkasına bağlanarak çıkarıldı.

CHP Eski İl Başkanı’nın büfesine EVET aracı çarptı

Öte yandan referanduma saatler kala sürücüsü rahatsızlanan “Evet” aracı, CHP Eski Dönem İl Başkanının Endüstri Meslek Lisesi önünde yer alan büfesine çarptı.

EVET kampanyası aracının, sürücüsünün rahatsızlık geçirmesi sebebiyle kontrolden çıktığı öğrenilirken, aracın kaldırımda bulunan büfeye çarpması sonucu büfede bulunan CHP Eski İl Başkanı Hamza Karagöz, olaydan yara almadan kurtuldu.

Engin Ören – Eylem Gözeldere

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech