Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Destek Olun Çocukluk Sizde Kalsın

Destek Olun Çocukluk Sizde

Destek Olun Çocukluk Sizde Kalsın

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çocuk Gelişimi öncülüğünde 2 yıldır faaliyetini sürdürdükleri Çocukluk Bizde Kalsın Derneği bünyesinde Mümtaz Pirinçciler Meydanı’nda açtıkları stant ile çocuklara ulaşmayı hedefliyor.

Çocukluk Bizde Kalsın Derneği maddi durumu yeteri olmayan çocuklara katkıda bulunabilme amacıyla 2 yıldır faaliyetini sürdürüyor. ÇOMÜ Çocuk Gelişimi Bölümü’nün girişimleriyle kurulan destek çocuklar için kurs vermek isteyen tüm gönüllülere kapılarını açıyor. Cumartesi günleri kurulan atölyelerde çocuklar için kurslar verilerek eğitimlerine katkı sağlanıyor. Resim, müzik, dans, şiir, masal birçok alanda çocuklarla bir araya geliniyor.
Dernek gönüllülerinden Betül Deli aynı zamanda köy okullarına giderek çocukların kırtasiye malzemelerini de gelen bağışlarla karşıladıklarını ifade etti. Deli;  “Çalışmalarımız adına Burası Çanakkale kitabını bastırdık. Çanakkale’nin her yerini çocuklar ve gönüllü öğretmenlerimizin çizimleriyle şehrin tüm sokakları tek tek içinde anlatılıyor. Bir de not defterimiz var. Bunların karşılığındaki cüzi miktarla biz çocuklara ulaşmayı hedefliyoruz. Gönüllü olup çocuklarla buluşmak isteyen herkes bize katılabilir. Kitap ve defterimizi de alarak bizlere destek olabilirsiniz.” diye konuşarak çağrıda bulundu.

Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech