Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Referandum öncesi tam kadro açılış

Referandum öncesi tam kadro

Referandum öncesi tam kadro açılış

2016 yılında başlayan Çanakkale Kale Turkuaz firması ile Yataş Grup iş ortaklığı sonucunda Ahmet Çiçek, Hanife Kutlu ve Ali Osman Yıldız tarafından hayata geçirilen Çanakkale Enza Home Mağaza Açılış Töreni gerçekleşti.

Ev tekstili ve mobilya alanındaki 41 yıllık tecrübesini kalite ile bütünleştirerek tüketiciye sunan Yataş’ın, tasarladığı yenilikçi ürünlerini modern mağaza konsepti ile sergileyeceği yeni Enza Home Mağazası Çanakkale’de faaliyete geçti.

Çanakkale Enza Home Mağazası’nın Açılış Töreni’nde; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş,  Çanakkale AK Parti Milletvekili Bülent Turan, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Ekonomi İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu,  Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Yataş Grup Genel Müdürü Nevzat Yıldız ile kurum ve daire müdürleri katıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş yaptığı açılış konuşmasında, “Çanakkale’nin en güzel mağazalarından birinin açılışını yapıyoruz. Dünya ekonomisinin daraldığı bir dönemde birçok sektörde büyümeye devam ediyoruz. Bunu Çanakkale’de bütün sektörlerde görmemiz mümkün… Büyük Türkiye’ye olan inancın göstergesi yatırımdır. Bunlar Türkiye’yi geleceğe taşır” dedi.

Çanakkale AK Parti Milletvekili Bülent Turan; “Çanakkale’mizde hemen her gün bir işyeri açılışında bulunmaktan gurur duyuyorum. Yarınlar için iddiamız olmasa ne bu işyerleri açılır ne de umutlar canlı olur. Ülkemize bir katma değer kazandıracak bu yatırım için sizleri tebrik ediyorum” dedi.

Aynı zamanda İl Genel Meclis Üyesi olan Ahmet Çiçek ise “Hanife Kutlu ve Ali Osman Yıldız ile birlikte kurduğumuz Kale Turkuaz firmamız önümüzdeki yıllarda hedefini daha da büyüterek diğer ilçelerimizde de hizmet vereceğiz. Çok yakında Biga’da bir mağaza açarak hizmete başlıyoruz. Bu sayede ilimize katma değer kazandırıp birçok işsiz gencimize iş imkânı kazandıracağız”  diye konuştu.

Yataş Grup Genel Müdürü Nevzat Yıldız, yaptığı konuşmada şirket hakkında bilgilendirme yaptı. Protokol üyeleri kurdele kesiminin ardından mağazayı gezdi.

Dilek Akşen

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech