Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turan “Ankara’nın değil Çanakkale’nin vekiliyiz”

Turan “Ankara’nın değil Çanakkale’nin

Turan “Ankara’nın değil Çanakkale’nin vekiliyiz”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın da katıldığı Civan Simit Dünyası’nın açılışı yapıldı. Açılışta konuşan Turan “Kalpten kalbe köprü yapmak en büyük derdimiz. Biz Ankara’nın değil Çanakkale’nin milletvekiliyiz.”dedi.

Çanakkale’de yeni şubesini açan Civan Simit Dünyası, 12 Nisan Çarşamba günü saat 15.00’da açılışını gerçekleştirdi. Açılışa AK Parti Milletvekili Bülent Turan, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Çiçek, Meclis Üyesi Tülay Ömercioğlu, Ak Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu, Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş da katıldı.

“ÇANAKKALE’NİN HEYECANINA ORTAK OLMAK İSTİYORUZ”

Kurdele kesilmeden önce konuşma yapan Turan Simit Dünyası için hayırlı dilekleriyle başladığı konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Çanakkale’nin en güzel yerlerinden birinde, sahilde artık mütevazi bir yer var. Biz istiyoruz ki daha fazla açılış yapalım. Ülkemizin istikrarına, şehrimizin gelişimine ve turizme katkımız olsun. Çünkü etrafımızda kavgalar, savaşlar ve sıkıntılar var. Önümüzde referandum var. Ama ülkemizin hala olağan akışının devam etmesi en büyük gurur kaynağımız.  Bu olağanüstü süreç bizi etkilemiyor. 15 yıldan beri ortaya konan ciddi gayretli emek ve istikrar bizi farklı bir yere götürüyor. Halktan daha üstün bir güç ve değer olmadığını herkes anlayacak. Bu yolda devam edeceğiz. Elimizden geldiği kadar şehrimizin tüm açılışlarına katılmaya çalışacağız. Bu tarz şeylerin artmasını istiyoruz. Çünkü biz Çanakkale’nin heyecanına ortak olmak istiyoruz. Kalpten kalbe köprü yapmak en büyük derdimiz. Biz Ankara’nın değil Çanakkale’nin milletvekiliyiz. Yapılacak olan halk oylamasının ülkemizin istikrarına katkı sağlamasını ümit ediyorum.”

TURAN’DAN ÇAY SERVİSİ

Açılış duasından sonra yine açılış kurdelesi kesildi. Kurdele kesildikten sonra dükkanı gezen Bülent Turan, vatandaşla selamlaşarak soluğu çay ocağında aldı. Kendi eliyle çayları dolduran Turan servisi de kendisi yaparak orada bulunanlara çay dağıttı. Partililer ve vatandaşların sohbetinin ardından kalabalık dağıldı. Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech