Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hasta Seçmenlere Ulaşım Hizmeti

Hasta Seçmenlere Ulaşım Hizmeti

Hasta Seçmenlere Ulaşım Hizmeti

İl Koordinasyon Kurulu’nun 2017 Yılı ilk toplantısı gerçekleştirildi. İlgili kurumlar 2017 yatırımları hakkında sunum yaptı. Çanakkale İl Sağlık Müdürü Ali Taşçı, referandum günü evde sağlık hizmetlerinin uygulamasını paylaştı.

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı başkanlık ettiği Çanakkale İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı 1. Dönem toplantısı İl Özel İdaresindeki salonda yapıldı. Vali Orhan Tavlı’nın konuşmasının ardından kamu kurum ve kuruluşlar adına biten ve devam eden yatırımlar hakkında sunumlar yaptı. Çanakkale Valisi Orhan Tavlı; “İlimizde, 2017 yılı içerisinde, 384 yatırım projesinin ödeneği 846 milyon 750 bin Türk Lirasıdır. Birinci dönem sonu itibari ile 55 milyon 680 bin Türk Lirası harcanmıştır. Bu projelerden 317 proje devam etmekte olup, 67 proje etüt onay aşamasındadır. İlimiz son yıllarda ulaşım, sağlık, enerji, tarım ve eğitim gibi alanlarda tamamlanan ve devam eden projelerle büyük ölçüde yol kat etmiştir. Yıllardır gerçekleşmesi özenle beklenen 1915 Çanakkale Köprüsü temelinin atılmış olması kamu ve özel sektör yatırımlarının gelişmesinde önemli rol oynayacaktır.  Yatırımcı kurumlar İlçe Belediye Başkanları ile iş birliği halinde ve bilgi alışverişi içerisinde olmalıdır. 2017 yılının tüm kurum ve yatırımcılara hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Çanakkale İl Sağlık Müdürü Ali Taşçı 16 Nisan Referandum Oylaması için oy kullanmak isteyen ve evde bakım hizmeti gören vatandaşların 444 38 33 No’lu telefonu arayarak sağlık çalışanı eşliğinde evde sağlık hizmetleri ekiplerinin desteği ve hasta nakil araçlarıyla oy kullanma alanlarına götürüleceğini dile getirdi.

Dilek Akşen

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech