Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ceylan anısına briç turnuvası

Ceylan anısına briç turnuvası

Ceylan anısına briç turnuvası

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Çanakkale’nin sevilen yüzlerinden Emekli Öğretmen Binali Ceylan anısına Çanakkale Belediyesi ve Çanakkale Briç Spor Kulübünün ortaklaşa düzenledikleri ikili briç turnuvası, Çanakkale Belediyespor Sosyal Tesislerinde yapıldı.

 Turnuvada Çanakkale’de yaşayan briç severlerin yanı sıra diğer il ve ilçelerden de gelen 74 briç sporcusu dereceye girmek için birbirleri ile kıyasıya yarıştılar. Turnuvada, Çanakkale Briç Spor Kulübü Başkanı ve Türkiye Briç Federasyonu Çanakkale İl Temsilcisi Sinan Yüksel’in açılış konuşması yaptı. Sinan Yüksel konuşmasında düzenledikleri turnuvaya gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek katılımcılara teşekkür etti.

Konuşmanın hemen ardından Eğitimci Mehmet Bayram tarafından anısına briç turnuvası düzenlenen Binali Ceylan ile ilgili hazırlanan slayt gösterisi turnuvaya katılan sporcular tarafından büyük bir ilgi ile izlendi. Bu arada slayt gösterimi süresince oldukça duygulu anlar yaşandığı gözlerden kaçmadı.

Turnuvaya Binali Ceylan’ın eşi Mehtap Ceylan da katılarak sporculara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Mehtap Ceylan turnuva sonunda dereceye giren tüm sporculara günün anısına hazırlanan şiltleri kendilerine vererek yarışmacıları ayrı ayrı tebrik etti.

Binali Ceylan anısına düzenlenen İkili Briç Turnuvası ödül töreninin ardından sporcuların günün anısına birlikte fotoğraf çektirmeleriyle sona erdi.  Engin Ümit Özer – Aslı Yıldız

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech