Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gökhan “Yeni devlet isteyen ‘Evet’ desin”

Gökhan “Yeni devlet isteyen

Gökhan “Yeni devlet isteyen ‘Evet’ desin”

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Celal Karakaş ve beraberindeki parti mensupları ile Demircioğlu Caddesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyarette en çok üzerinde durulan konu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum‘un açıklamaları oldu. 

Referanduma çok az bir zaman kala esnaf ziyaretlerine devam eden Çanakkale Belediye Başkanı ve beraberindeki parti mensupları Demircioğlu Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretlerine Nar Simit’ten başlayan Başkan Gökhan, sırasıyla tüm iş yerlerine girerek referandum için esnaftan ‘Hayır’ demelerini beklediğini belirtti. Başkan Gökhan ve beraberindeki heyet Demircioğlu Caddesi’nin İnönü Caddesi’ne kadar olan bölümünü çift yönlü olarak tek tek ziyaret etti. Başkan Gökhan, girdiği her iş yerinde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum’un, “Halk kendi devletini kurmak için adım atıyor.” sözünü hatırlatarak, “Niyetlerini en sonunda açıkça söylediler. Baklayı ağızlarından çıkardılar. Yeni devlet isteyen ‘Evet’ versin ama ben devletimden memnunum diyen ‘Hayır’ verecektir zaten.” diyerek referandum için esnaftan ‘Hayır’ oyu istedi.

Ziyaret esnasında AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ’ın kayınpederinin iş yerine de giren Başkan Gökhan, Karadağ’ın kayınpederinden de ‘Hayır’ oyu istedi. Esnaf ziyaretleri esnasında bir ara kaldırım üzerinde bağlama çalıp şarkı söyleyen bir sokak müzisyenine rastlayan Başkan Gökhan ve beraberindekiler müzisyene para verirken, söylenen şarkıya da eşlik ederek renkli görüntülerin ortaya çıkmasını sağladılar. Sonrasında bir açıklama yapan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan şunları kaydetti; “Büyük bir gayret ve inançla çalışıyoruz. Çanakkale ve ilçelerinde çoğunluğun ‘Hayır’dan yana olduğunu görüyoruz. Dün akşam bir programda Sayın Bülent Turan’ın SSK’nın süresiyle ilgili bir soruya cevap veremediğini gördük. Biz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu devletin devamlılığından yanayız. Demokratik, Laik ve Parlamenter sistemden yanayız. Biz yeni devlet, yeni bir yönetim tarzı istemiyoruz. Tek adamlığa ve padişahlığa ‘Hayır’ diyoruz.” Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech