Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1950 Öğrenci Yazarlarla Buluştu

1950 Öğrenci Yazarlarla Buluştu

1950 Öğrenci Yazarlarla Buluştu

Kütüphane haftası etkinlikleri kapsamında öğrenciler yazarlar ile buluşmaya devam ediyor.

Hafta kapsamındaki etkinliklere destek veren Atatürk Ortaokulu’nda çeşitli okullardan gelen minik öğrenciler, yazar ağabeyleri ile buluşup yazarlık hakkında bilgi edindi.

Kütüphane haftası etkinlikleri kapsamında öğrenci yazar buluşmaları devam ediyor. Atatürk Ortaokulunda düzenlenen yazar buluşmasında gazetemize açıklama yapan Çanakkale İl Halk Kütüphanesi Müdürü Zeki Coşar, hafta kapsamında 35 okuldan 1950 öğrenciyi yazarlar ile buluşturduklarını belirtti.

35 OKULDA 1950 ÖĞRENCİ

Kütüphane haftasını çeşitli etkinlikler ile halkala beraber kutlamaya çalıştıklarını belirten Coşar; “Bu etkinliklerimiz yıl biraz farkı olsun istedik. Öğrencilere ve halka daha çok ulaşmak amacı ile dört ana başlık altında dört kıymetli yazarımızı Çanakkale’ye davet ettik. Toplam 35 okulumuzdan 1950 öğrenciyi yazarlar ile buluşturacağız. Yazarların hayatı ve nasıl yazar oldukları ile ilgili karşılıklı sohbet halinde çocuklarımıza anlatma yolunu seçtik. Bu konuda Atatürk Ortaokulu Müdürü Bora Bey’in ve Milli Eğitim Müdürümüzün büyük desteği oldu. Belediye Başkanımız araç vererek desteğini devam ettirdi. Bu konuda bize destek olan kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ediyoruz. 1950 öğrenciye ulaşmamız çok zor olmadı. Seneye daha farklı olacak. Seneye her ay bu etkinliğimizi devam ettirmek, sayıyı ve kaliteyi daha da arttırmayı düşünüyoruz. Kütüphanemizin yapılma aşamasında olması ve yeni yerine taşınmasından dolayı bir hizmet eksiği kesinlikle söz konusu değil. Daha fazla halka ulaşmak ve kütüphanemizin sesini duyurmak amacı ile çalışmalarımız hızla devam ediyor” dedi.

Eren Aşnaz

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech