Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sokak Ortasında ‘Evet – Hayır’ Tartışması

Sokak Ortasında ‘Evet –

Sokak Ortasında ‘Evet – Hayır’ Tartışması

İskele Meydanı’nda bulunan AK Parti seçim karavanında karşıt görüşler değişecek olan maddelerle ilgili tartışmaya tutuştu.

Çanakkale İskele Meydanı’nda bulunan AK Parti seçim karavanında önceki gün, 16 Nisan’da değişmesi halkoyuna sunulacak maddeler için karşıt görüşler tartışmaya tutuştu. Seçim karavanında görevli olan AK Parti Çanakkale teşkilatındaki kişilerle o an oradan geçen karşıt görüşlü olduğu düşünülen Çanakkaleliler arasında tatlı sert bir tartışma yaşandı.

Seçim karavanındaki yetkililere, bir kişiye bu kadar yetkinin verildiğinde neticelerinin dehşet verici olabileceğini söyleyen vatandaşlar son günlerde kamuoyunda sıkça tartışılan ‘Fesih’ konusunu da atlamadılar. Emekli öğretmen olduğunu belirten bir kişi AK Parti’nin 15 yıllık iktidarı sürecinde eğitim alanında hiçbir uzmana danışmadan ürettiği politikaların kötü sonuçlandığını dile getirdi. En çok üzerinde durulan nokta ise Cumhurbaşkanı’nın yardımcılarını kendisinin seçeceği ve bu durumun çeşitli riskler doğuracağı oldu. Değişmesi oylamaya sunulacak maddeler uzunca bir süre tartışılırken, seçim karavanının önünde oluşan kalabalık ise çevredeki vatandaşlar tarafından oldukça dikkat çekti.

Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech