Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okul Yanı Çöplük

Okul Yanı Çöplük Biga’da

Okul Yanı Çöplük

Biga’da Şadan Doğan Ana Okulu’ndaki eğitim-öğretim takdirle karşılanırken, okul yoluna çöp ve moloz dökülmesine bir anlam verilemiyor. Okulun Kurucu Müdürü Emel Çimen, “Konunun peşini bırakmayacağız” diyor. İlgililer ve çöp döken kişiler duyarsız.

Şadan Doğan Ana Okulu Kurucu Müdürü Emel Çimen okul yoluna çöp ve moloz dökenlere isyan etti. Çimen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada herkesi sorumluluğa davet etti.

Şadan Doğan Ana Okulu Kurucu Müdürü Emel Çimen sosyal medya hesabından okul önünde yaşananlara isyan etti. Çimen, “Nerede  yaşıyoruz bilmiyorum..Hafriyat şirketleri çöpünü artık dökmüyor ama döktüklerini de toplamıyor.Hala bazı kişi ve kurumlar traktörlerle hafriyat dökmeye devam ediyorlar. Ve ben artık ifşa edeceğim o kişileri. Çocukların sağlığı ortada. Yorumu size bırakıyorum” dedi.

Bu işin peşini bırakmayacaklarını da söyleyen Çimen, “Bu işle ilgili herkesi toplumsal sorumluluğunu yapmaya davet ediyorum. Yine… Yine… Bu konuda davet etmeye ısrarcı olacağız. Taa ki çözümleninceye kadar. Yetkilileri görüşmeye bekliyorum. Burası okul okul… Çöplük değil… Yeter artık eğitim öğretimle mi uğraşalım yoksa dışı ile mi? Herkes işini yapsın lütfen çok rica ediyorum.” dedi.

Cemal Oral

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech