Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mucize Bitki Çörek Otu

Mucize Bitki Çörek Otu

Mucize Bitki Çörek Otu

Çörek otu yağı faydaları, günümüzde alternatif tıp meraklıları tarafından ilgiyle araştırılıyor. Kalp sağlığını koruması, kanseri önlemedeki gücü, damar tıkanıklığına ve sinüzite iyi gelmesi gibi birçok faydası bulunan çörek otu yağı, faydaları ile alternatif tıp tutkunlarının iştahını kabartıyor.

Çörek otu yağı faydaları ile alternatif tıpa ilgi duyanların yüzünü güldürüyor. Birçok hastalığa derman olan Çörek otu yağının faydaları saymakla bitmiyor.

Her Perşembe kurulan Yenice pazarında satılan soğuk sıkım çörek otu yağı, birçok derde deva olarak görülüyor. Pazarcı; “İnsanımız bu yağı çok satın alıyor, faydasını da görüyor. Baş ağrısını giderir. Saçların dökülmesini engeller. Cilt bakımında ve yaraların tedavisinde kullanılır. Bağışıklık sistemini güçlendiricidir. Öksürük, astım, bronşit gibi hastalıklara karşı çörek otu yağı çok faydalıdır.  Ayrıca soğuk sıkımdan sonra çıkan posasını da ineklere yediriyorlar” dedi.

Çörek Otu yağı, grip, nezle soğuk algınlığı tedavisinde kullanılır. Kronik yorgunluklara, kas ağrılarına karşı kullanılır ayrıca kansere karşı korur. Çörek otunun ve elde ettiğimiz çörek otu yağının yukarıda saydığımız faydaları haricinde bilinen ve bilinmeyen yüzlerce faydası bulunur. Mucize baharat olarak tanımlanır. Hemen her rahatsızlığa karşı faydası olduğuna inanılır.

Çörek otu yağı kullanımının ayrıca bahar aylarında herkesin kâbusu olan alerjik rinit (saman nezlesi) tedavisinde burun tıkanıklığı, burun kaşıntısı, burun akıntısı ve hapşırma ataklarını da azaltabileceğini gösteriyor.

Dilek Akşen

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech