Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Dangalak ve Edepsizsin Ama Düşman Değilsin”

“Dangalak ve Edepsizsin Ama

“Dangalak ve Edepsizsin Ama Düşman Değilsin”

Referandum öncesi çalışmaları kapsamında köy ziyaretleri yapan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Lapseki-Balcılar Köyü’nde yaptığı konuşmada CHP Konya Milletvekili Bozkurt’u eleştirdi.
CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’un sözlerinin ardından başlayan “denize dökme” tartışmasına cevaben konuşan Gider; “Sen bu memleketin evladısın” diyerek serzenişte bulundu. Gider, konuşmasının devamında konuya ilişkin şu sözleri söyledi: “İki gün önce bir CHP Milletvekili açıklama yapıyor, diyor ki; ‘Evet çıkarsa biz bunları İzmir’den denize dökeriz’. Ayıp. Daha ağır bir şey söylemek istemiyorum, ayıp. Kimi döküyor ya? Düşman mı var karşında? Bana göre sen düşman değilsin. Dangalak mısın? Dangalaksın. Edepsiz misin? Edepsizsin. Ama düşman falan değilsin. Sen de bu memleketin evladısın. Oy alıp seçilmişsin. Ama bu memleketi bölmeyin, germeyin. Soru basit. Oylama basit. Eğer bu millet karar verme mekanizmalarının daha hızlı olmasını ve bu memleketin daha rahat yönetilmesini istiyorsa ‘evet’ verecek. Mevcut sistemden memnunsa ‘hayır’ diyecek.”

“MUHALEFET OLMAZSA OLMAZ”

Vekil Gider; “Muhalefet demokrasilerde olmazsa olmaz kuraldır. Bir yerde iktidar var diye demokrasi var diyemeyiz. Muhalefet olursa demokrasi olur. Biz de gerçekten muhalefetin bu 18 Madde’yi eleştirmesini istiyoruz. İstiyoruz ki yanlış bir şey yapmayalım ama muhalefet muhtar maaşlarının emekli maaşlarının kesileceğini eleştiriyor. Hangi maddede varsa söylesinler biz de görelim. Bunlar zaten anayasada olmaz. Böyle bir şey varsa şimdi neden yapmayalım da anayasanın içerisine koyalım?” diyerek sözlerini sonlandırdı.   Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech