Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Gökhan’dan Yenice ziyareti

Başkan Gökhan’dan Yenice ziyareti

Başkan Gökhan’dan Yenice ziyareti

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, referandum çalışması kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Yeniceli esnaf odaları ile bir araya gelen Başkan Gökhan, anayasa değişikliği noktasında görüş alışverişinde bulundu.

Yeniceli esnaf odaları ve muhtarlar ile kahvaltı etkinliğinde bir araya gelen Başkan Gökhan referandum konusunda bilgilendirme yaptı. Toplantıya CHP Milletvekili Muharrem Erkek, Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, CHP Yenice İlçe Başkanı Mehmet Gerçek de katıldı.

CHP Milletvekili Muharrem Erkek, anayasa maddelerini değerlendirdiği toplantıda; “Maddeleri herkes iyi okuyup, değerlendirsin. A kişisi hayır diyor ben evet diyeceğim demek de yanlıştır. Türkiye’de kimin ne dediği de belli değildir. Bu paketi Türkiye Cumhuriyeti’nin çökmesini isteyen bir üst akıl hazırlamıştır” dedi.

Milletvekili olma yaşının 18’e düşürülmesi noktasında karşı olmadıklarını belirten Milletvekili Erkek; “Biz bu kişilerin ömür boyu askerlikten muaf olmasına karşıyız. Bu adalet mi?” yorumunda bulundu.

Referandumda oylanacak olan başkanlık sisteminin Cumhurbaşkanının tarafsızlık ilkesin ortadan kaldırdığını ifade eden Başkan Gökhan gündem değerlendirmesinde de bulundu. Toplantının sona ermesinin ardından Yenice Çamlı Kahve’de esnafla bir süre daha sohbet edildi.

Dilek Akşen

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech