Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Atatürk Caddesine Arçelik bayi

Atatürk Caddesine Arçelik bayi

Atatürk Caddesine Arçelik bayi

Atatürk Caddesi üzerinde yer alan Pehlivanoğlu İş Merkezinin yanına, Çanakkaleli İş Adamı Serdar Yıldız tarafından Arçelik Bayisi açıldı.

Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Karadağ Hediyelik Eşya mağazasının bitişiğinde yer alan binaya Arçelik Bayisi açıldı. Açılış öncesi misafirlere klasik müzik eşliğinde ikramlarda bulunuldu. Çanakkale’nin sevilen iş adamlarından Serdar Yıldız’ın hizmete sokacağı Arçelik Bayisinin açılışına, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Semizoğlu, Arçelik Türkiye Pazarlama Direktörü

Barış Orbay, Çanakkale İŞKUR Müdürü Ali Çalışkan, AK Parti Kepez Belde Başkanı Alper Altınok gibi birçok siyasetçi, Kurum Müdürleri ve iş adamı katıldı. Açılışa katılamayan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider gibi yine çok sayıda siyasi isim ve iş adamı ise tebrik çelengi gönderdi. Açılış için kurdele kesimi öncesinde, imam eşliğinde dua okundu.

Okunan dua sonrası konuşma yapan Arçelik Türkiye Pazarlama Direktörü Barış Orbay şunları kaydetti; “Burada Yıldız ailesi ile beraber açtığımız bu yeni mağazamızda sizlere ve Çanakkale’ye hizmet edeceğimiz için çok mutluyuz. Hem siz katılımcılara hem de Yıldız ailesine çok teşekkür ediyorum.”

Arçelik Bayi İşletmecisi Serdar Yılmaz ise konuşmasında; “Bildiğiniz üzere Çanakkale’de elektronik mağazacılığı üzerine hizmet vermekteydik. Yeni bir iş kolu olarak Arçelik A.Ş’nin burada bir bayiliğini almış bulunuyoruz. Yeni bir firma, yeni bir iş alanı olacak bizim için. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından, Yıldız ailesi adına aile büyüğü Hulusi Yıldız, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan ve Arçelik Türkiye Pazarlama Direktörü Barış Orbay tarafından kurdele kesilerek mağaza hizmete açıldı.

Engin Ören

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech